Hoe maak je een nieuwe Facebook-profiel Beeld Met Photoshop Maak

Met ten minste de helft van de 500 miljoen actieve gebruikers als de datum van publicatie in te loggen elke dag, Facebook en de bijbehorende persoonlijke en professionele webpagina's bieden een enorm aantal foto's en profielen. Om uw foto fris te houden en je online vrienden te vermaken, te transformeren oude Facebook foto's in nieuwe degenen met behulp van Photoshop. Na een paar stappen in Adobe Photoshop, kunt u uw oude profiel foto bijna onherkenbaar geworden, waardoor het onderscheiden van de ongeveer 900 miljoen andere pagina's en foto's op de site.

instructies

1 Open Photoshop, klikt u op het menu "Bestand" en klik op 'Openen'. Zoek de huidige Facebook-foto die u wilt veranderen en dubbelklik erop om het te openen op het scherm Photoshop.

2 Geef je haar een make-over zonder de inzet en verrassen Facebook-vrienden door te klikken op de "Lasso" tool op het "Tools" palet. Teken de omtrek rond gewoon je haar, het vermijden van het gezicht, de huid en de achtergrond.

3 Open het menu "Beeld", klikt u op 'Instellingen' en selecteer 'Hue / Saturation. " Schuif de "Hue" bar naar links of rechts om door de kleur regenboog om de haarkleur te veranderen. Merk op dat Photoshop heeft geen kennis van "gewone" haarkleuren, dus je zult zien je haren gaan door roze, blauw en paars, bijvoorbeeld.

4 Schuif de "Verzadiging" bar naar rechts voor een neon, punk lichte haarkleur of naar links voor een all-zwart, goth inktzwarte kleur. Klik op de knop "OK" wanneer tevreden.

5 Identificeer jezelf in je profiel foto of gewoon na een kort bericht door te klikken op het pictogram "T" op het "Tools" venster. Selecteer een lettertype, kleur en grootte van de werkbalk aan de bovenkant van het werkgebied.

6 Klik op het plaatje - vermijden dat u uw gezicht - en typ het bericht, zoals uw naam, "Vriend me !," "Go Yankees" of een andere zin. Sleep de tekst op zijn plaats met de cursor.

7 confetti toe te voegen aan het beeld door te dubbelklikken op de "Color Picker," de twee overlappende gekleurde vakken aan de onderkant van de "Tools" venster. Kies een kleur voor de confetti en klik op "OK."

8 Klik op de "Brush" tool, die eruit ziet als een penseel op de "Tools" venster. Trek de ongelabelde opzetborstel aan de bovenkant van het werkgebied, de tweede drop-down vanaf de linkerkant op de werkbalk. Selecteer een van de scattershot opzetborstels en klik op "OK." Schuif de "Size" bar beneden naar "5." Plaats de cursor op de achtergrond gebied van de Facebook-foto, klik en sleep de cursor naar de confetti deponeren. Vermijd het slepen over je gezicht en lichaam. Verander kleuren verf in de "Color Picker" en verder te klikken voor een regenboog effect.

9 Verander de achtergrond ontwerp van uw profiel foto door te klikken op de "Lasso" tool en tekenen een omtrek rond jezelf in de picture. Klik met de rechtermuisknop de omtrek en klik op "Select Inverse" om alleen de achtergrond gebied te schetsen. Knipperende lijnen verschijnen. Open het menu "Filter" aan de bovenkant van het werkgebied. Blader door de lijst met beschikbare filters, klikt u op een en kies een optie uit de fly-out menu, zoals het selecteren van "Stylize" en te klikken op "Glowing Edges" om de achtergrond te zetten in een neon Las Vegas-achtige teken. Ongedaan maken filters door te klikken op het menu "Edit" en het selecteren van "ongedaan maken Filter," dan is het selecteren van een ander.

10 Voeg een accessoire om uw profielfoto door het openen van een ander beeld door te klikken op het menu "Bestand", klikken op "Open", bladeren naar het beeld en erop te dubbelklikken. Teken een schets met de "Lasso" tool rond het gedeelte van de foto in je profiel te zetten, zoals een trofee, huisdier of een cocktail. Druk op 'Ctrl-C "om het gebied te kopiƫren, dan is de afbeelding te sluiten. Klik op de Facebook-foto en druk op de "Ctrl-V" om te plakken in het accessoire. Re-size het naar de profielfoto te passen door te klikken op het menu "Edit", het selecteren van "Transform" te klikken op "Scale" en krimpen de geplakte-in beeld omlaag.

11 Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Opslaan als." Wijzig de naam van de afbeelding, zodat de oorspronkelijke Facebook foto beschikbaar blijft en klik op de knop "Opslaan".

Hints

  • Gebruik de "Lasso" en "Hue / Saturation" proces om andere items in de profielfoto ook, zoals uw overhemd of hoed kleur te veranderen.