Hoe gebruik ik een computer CD-speler zonder computer?

Hoe gebruik ik een computer CD-speler zonder computer?


U kunt een CD-ROM drive gebruiken vanaf een computer als een standalone cd-speler op voorwaarde dat het een "Play" knop en een hoofdtelefoonaansluiting op het apparaat. Je moet het aansluiten op een stroombron om het te gebruiken. U kunt de apparatuur die nodig is vanaf elke computer op te slaan of voeding retailer te kopen.

instructies

1 Sluit de voedingskabel aan op de achterkant van de cd-rom. De kracht draden hebben vier gaten die samenvallen met de haven op het station. De draad voegt maar op één manier. Als het niet lijkt te passen, draai het naar de andere kant.

2 Steek het andere uiteinde van de voedingskabel aan op een voeding die een uit-knop heeft. De stroomkabel voegt slechts op één manier vanwege zijn vorm.

3 Steek de voedingsadapter in een vrij stopcontact.

4 Schuif de schakelaar op de voeding. De CD-ROM zal onmiddellijk vuur.

5 Druk op de knop "Eject" op de voorkant van de cd-rom om de schijf te openen. Plaats de CD die u wilt beluisteren en sluit de lade.

6 Steek de kabel van de oortelefoon of een externe luidspreker in de hoofdtelefoonaansluiting aan de voorkant van de cd-rom.

7 Druk op de knop "Play" op de voorzijde van de CD-ROM. De cd moet beginnen te spelen via de koptelefoon of externe luidspreker. Het volume aanpassen voor een optimaal luisterplezier.

Hints

  • Sluit de stroomvoorziening niet aan totdat u alle aansluitingen hebt gemaakt.
  • Plaats de voedingseenheid op een veilige ondergrond, zoals het apparaat heet tijdens het gebruik kan, vooral voor lange periodes.