Hoe te gebruiken Chat Symbolen

Hoe te gebruiken Chat Symbolen


Hoewel het internet een revolutie socialiseren, een van de vroegste tekortkomingen was het onvermogen om de toon, emotie en humor over te brengen met platte tekst. U hebt waarschijnlijk getypt uw ​​beste satire zingers ergens op het net, alleen te worden gestraald en stuurde ontwijken vuur omdat je publiek hen letterlijk nam. Voer de emoticon en een veelvoud aan andere symbolen die u helpen uw lezers weten de geest waarin je bedoelt uw woorden. Het is niet te hard. Smiley gezichten, weergegeven met een dubbele punt en een eind haakjes - neus optioneel - brengt geluk en luchtigheid. Gebruik de voorste haakjes en je hebt een droevig gezicht aan verdriet of somberheid betekenen. Tussen en over je toetsenbord zijn de ingrediënten van verschillende symbolen om te zeggen wat je bedoelt en hoe dat je het meent.

instructies

1 Convey emotie en de toon. Dit is misschien wel de belangrijkste functie van chat-symbolen. Uitdrukken hoe je je voelt door het gebruik van symbolen die er uitzien als gezichtsuitdrukkingen of universele symbolen van emotie. Gebruik de dikke darm voor je ogen en een aantal symbolen voor uw mond. Overweeg invoegtekens en streepjes of andere versieringen voor wenkbrauwen en neus. Typ bijvoorbeeld een dubbele punt en een kleine letter o, of: o, tot verrassing of schok te uiten.

2 Gebruik symbolen voor steno. Typ wat u wilt zeggen in een haast met behulp van chat-symbolen. I <3 U betekent "I love you", en? 4U is een afkorting voor "vraag voor je." Zorg voor waarschuwingen in steno ook. Bijvoorbeeld: -x kan betekenen "hou je mond dicht" of "niet een woord te zeggen."

3 Acties uitvoeren met chat-symbolen. Gebruik een dubbele punt en asterisk te kussen, in de vorm: * en haakjes of haakjes rond een naam te knuffelen (((Bob))). Uitdrukkelijke toestemming met een high-five met ofwel o / \ o of ^ 5. Huilen: '(en steek je tong met: P.

4 Tekeningen maken. Als je echt te veel tijd op uw hand, sommige mensen zoals rendering kunst in de chat. Bijvoorbeeld> <((((o> kan iets betekenen is fishy, ​​en> ^ .. ^ <is kat-achtige. Druk uw behoefte aan een biertje met (_) 3 en vertel uw doelgroep die u bent zo eerlijk Abe Lincoln met
=) -) =.

Hints

  • Zoals met woorden, niet alle chat-symbolen betekenen hetzelfde voor iedereen. Zorg ervoor dat de cultuur van de site of de mensen die het lezen van uw bericht weten. Er lijkt een zeker van zijn "dialect", zo u wilt, onder vele groepen. Leer het voor het duiken in met uw eigen symbolen. Bovendien, niet overdrijven met chat-symbolen. Symbolen hebben een korte houdbaarheid, en velen zijn niet zo veel meer gebruikt. Je kan verschijnen als een neofiet als je chat-symbolen in elk bericht dat u verzendt proppen.