Hoe om variabelen naar een CFC

Een ColdFusion CFC-bestand bevat de klasse structuren genaamd "methods" dat een actie uit te voeren op uw site. Om de methode dynamisch te maken, je parameters maken dat de code over wanneer de methode wordt aangeroepen. Gebruik de ColdFusion "cfinvoke" tag aan het CFK methode aan te roepen en geef de variabelen om de methode te verwerken.

instructies

1 Open de ColdFusion-toepassing in het Windows-menu 'Start' en het web-project in de ColdFusion-werkruimte te openen.

2 Dubbelklik op het bestand dat u wilt gebruiken om de ColdFusion-methode aan te roepen, dan is het gesprek toe te voegen aan de functie. De volgende code stelt een oproep om de functie zonder parameters toe te voegen:

<Cfinvoke method = "getCustomerName">

3 Leid de parameters van de methode. Zo stelt u de methode in stap 2 is "getCustomerName." U passeert de klant ID om informatie van de klant uit de methode te krijgen. De volgende code de oproep om de functie voltooid door het passeren van de ID van de methode:

<Cfinvoke method = "getCustomerName" ID = "1111">

4 Voeg extra parameters om de methode. Om meerdere parameters om de methode te sturen, te scheiden elke parameter met behulp van een spatie. De volgende code geeft de klant-ID en de voornaam:

<Cfinvoke method = "getCustomerName" ID = "1111" first_name = "Joe">