Gebruikt voor Old Monitors

Gebruikt voor Old Monitors


Oude computermonitors vaak net ruimte innemen wanneer hun gebruikers te vervangen, maar je kunt veel dingen doen met hen. Sommige van deze dingen profiteert u esthetisch en anderen profiteert u financieel. Probeer uw creatieve kant op waardoor ze in iets heel anders dan het oorspronkelijke gebruik.

Televisie kijken

Het wijzigen van uw computer monitor in een TV bespaart u de tijd en geld je zou uitgeven het kopen van een nieuwe. U hebt een computer om te gaan met de monitor, omdat een tv-tunerkaart moet worden geïnstalleerd. Nadat deze programma's worden geïnstalleerd zal uw monitor hetzelfde werken als een TV, in staat op te pikken signalen en verschillende kanalen.

Maak een weerstation

Om een ​​weerstation je ook nodig hebt om een ​​oude computer om te gaan met de monitor maken. Installeer weer controle programma's op de computer en laat het op alle tijden, zodat u kunt zien wat er gaande is. Dit is een geweldige optie voor de casual meteoroloog. Gebruik deze informatie voor jezelf, of zelfs op websites die u kan worden uitgevoerd.

doneren

Sommige mensen hebben computerschermen, maakt niet uit hoe oud. Plaatsen zoals het Leger des Heils of uw lokale kringloopwinkel zal waarschijnlijk blij zijn om het te nemen uit handen. Bel van tevoren om ervoor te zorgen dat ze het zal duren, en zorg ervoor dat u een ontvangstbewijs krijgen. U kunt in staat zijn om de kosten van deze aftrekken van uw belastingen.

Trade It In

Ruil je monitor op een computer bedrijf. Sommige plaatsen zal u korting op een nieuwe monitor als je de handel in te geven. Dat komt omdat ze de onderdelen voor andere dingen kunt gebruiken.

Verkoop het

Verkoop uw monitor op sites als Ebay. Hoewel het veel geld als het is zeer oude niet kan krijgen, kunt u nog steeds in staat zijn om iets voor te krijgen. Net als computerbedrijven, sommige mensen willen de monitor alleen voor de onderdelen.

Maak een Fish Tank

Gut uw computer en maak een nieuwigheid aquarium van te maken. Dit kan gedaan worden met de dikke, boxy monitoren, zoals oude Mac-computers, omdat de vis moet ruimte om te zwemmen. Het veranderen van het in een aquarium is een leuke activiteit voor mensen die graag knutselen, omdat sommige onderdelen zal moeten worden vervangen.