Hoe maak je een Twain Driver Uninstall

Hoe maak je een Twain Driver Uninstall


Hardware-apparaten gebruikt met een Windows-computer vereisen een set van bestanden met de naam drivers om correct te werken. Drivers mogelijk een inrichting te communiceren met de andere delen van een PC. Een specifiek type chauffeur genaamd TWAIN is nodig voor imaging apparaten zoals camera's, printers en scanners. TWAIN is niet een acroniem; het komt uit de lijn "en nooit zullen die twee te ontmoeten" in "The Ballad van Oost en West" door Rudyard Kipling, en verwijst naar het begin van de moeilijkheden die computerprogrammeurs bij het verkrijgen van beeldapparatuur en imaging software om te communiceren hadden. Apparaatbeheer in Windows kunt u TWAIN-stuurprogramma's te verwijderen.

instructies

1 Klik op de knop "Start" op het bureaublad van Windows 7 en typ "Device Manager" (zonder de aanhalingstekens) in het zoekvak. Druk op de "Enter" om de manager apparaat te lanceren. Het venster Apparaatbeheer wordt een lijst met apparaten op het apparaat is geïnstalleerd.

2 Dubbelklik op "TWAIN" bestuurders om een ​​nieuw venster te openen.

3 Klik op het tabblad "Driver" en druk op de knop "Verwijderen" om de TWAIN-driver te verwijderen. Sluit de manager apparaat om terug te keren naar het normale gebruik van de computer.