Hoe te beginnen Alter up programma's in Windows XP

Het is essentieel dat sommige programma's worden uitgevoerd wanneer Windows XP wordt opgestart op een computer. Enkele andere programma's kunnen worden ingesteld op draaien opstarten op uw computer die niet nodig zijn. Deze programma's nemen slechts RAM en ertoe leiden dat uw computer langzamer lopen en verheffen de waarschijnlijkheid van een crash. Volg de onderstaande stappen om de start-up programma's in Windows XP te veranderen.

instructies

1 Kies in het menu "Start" in Windows XP, en kies "Run" van de rechterzijde van het menu "Start" om het "Uitvoeren" dialoogvenster te openen.

2 Typ "MSCONFIG" (zonder de aanhalingstekens) in het "Open" tekstvak van het "Run" dialoogvenster.

3 Klik op de knop "OK" in het "Uitvoeren" dialoogvenster te brengen van de "System Configuration Utility" en sluit de "Run" dialoogvenster.

4 Selecteer de "Start Up" tab in de "System Configuration Utility" dialoogvenster om de programma's die op dit moment elke keer dat uw computer wordt opgestart draaien weer te geven.

5 Schakel alle programma vanaf de start-up programma-overzicht dat u niet wilt dat elke keer dat de computer wordt ingeschakeld of opnieuw uit te voeren. U kunt er ook voor kiezen om op de knop "Alles inschakelen" te gebruiken om controles naast te maken aan alle programma's of de "All uitschakelen" om alle van de programma's uit te schakelen.

6 Klik op de knop "OK" om de "System Configuration Utility" dialoogvenster het opstarten van programma's voor Windows XP te sluiten en te veranderen.

7 Kies ervoor om "Restart" of "Exit Without Restart" uit de "System Configuration" dialoogvenster dat is uitgeklapt. U kunt later opnieuw op te starten, maar de wijzigingen die u gemaakt heeft geen invloed nemen totdat je doet.

Hints

  • Sommige programma's moeten worden uitgevoerd bij het opstarten, zodat Windows XP op de computer goed wordt geladen. Deze omvatten nwiz, LoadQM, Scan Registry en LoadPowerProfile. Alleen programma's onbruikbaar worden gestart die u zeker bent dat je niet nodig hebt bij het opstarten.