Dell Dimension Vervanging van de System Battery

Dell Dimension Vervanging van de System Battery


Een van de tekenen van een defecte Dell Dimension-systeem van de batterij is een onjuiste datum en tijd op de klok van de computer. De klok kan de tijd behouden zolang de computer is ingeschakeld. Zodra u het systeem uitschakelen, de klok defaults terug naar "00:00." Accu's, net als andere batterijen, uiteindelijk sterven en moet worden vervangen. De accu bevindt zich op het moederbord van uw Dell Dimension desktop computer.

Voorbereiden op de System batterij te vervangen

Start je computer opnieuw op. Druk op de "F2" functie toets op uw Dell Dimension toetsenbord om setup van de computer in te voeren. Noteer de instellingen en waarden op de setup-schermen van uw computer. U moet deze waarden in te voeren nadat u de batterij van de computer vervangen. Selecteer "Exit" om het installatieprogramma te sluiten. Weet wanneer u wordt gevraagd om op te slaan geen wijzigingen op te slaan. Schakel de computer uit en haal het netsnoer en alle hardware kabels aangesloten op het systeem. Plaats de nieuwe batterij van uw computer en een kleine platte plastic schroevendraaier naast uw computer, zodat u niet hoeft te jagen voor hen.

Het openen van Dell Dimension Computer

Leg de computer op zijn zijkant. U zult een pijl te zien aan de onderkant van de behuizing van het systeem. Schik de computer zodat de pijl omhoog wijst en de achterkant van de computer naar u toe. Druk op de release knoppen aan de linker- en rechterkant van de zaak. Houd het onderste gedeelte van de computer en til de klep omhoog.

Vervangen van System Battery

Zoek het systeem batterij naast de PCI-kaart connectoren aan de rechterzijde van het moederbord van de computer. Gebruik een kleine platte plastic schroevendraaier om de batterij uit het stopcontact voorzichtig en langzaam los te wrikken. Heeft het moederbord of draden rond de batterij niet aan. Zodra de batterij rechtop, gebruik je vingers om de batterij te verwijderen. Plaats de nieuwe batterij in de houder met de "+" symbool naar boven. Klik de batterij op zijn plaats met uw vinger.

Het sluiten van Dell Dimension Case En Startsysteem

Schik losse kabels in het geval van de computer, zodat de kabels niet in de weg van de deur van de behuizing. Duw de zaak naar beneden aan beide kanten tot je hoort het geval klik en slot. Sluit alle hardware kabels aan de achterkant van de Dell Dimension. Zorg ervoor dat de netwerkkabel, indien gebruikt, is de router of modem aangesloten eerste dan sluit het aan op de computer, zodat het systeem de netwerkverbinding zal herkennen.

Zet de computer aan. Druk op "F2" wanneer het Dell-logo verschijnt het instellen van de computer in te voeren. Voer de informatie die u heeft opgenomen in artikel 1. Sla de wijzigingen op wanneer u wordt gevraagd om op te slaan. Uw computer zal dan opnieuw opstarten en in het Windows-besturingssysteem.