How To Fix Internet Explorer Rapport verzenden

De Internet Explorer error-reporting tool automatisch gestart wanneer uw web-crashes en moet worden afgesloten. Het verzamelt informatie met betrekking tot de fouten en stuurt een rapport naar de Microsoft-server waar analisten gebruiken de informatie om updates en patches om toekomstige problemen op te lossen te ontwikkelen. Wanneer de fout rapportage tool is uitgeschakeld, is het niet automatisch wordt gestart wanneer uw browser in fouten loopt. Bevestiging van de fout rapportage tool is eenvoudig proces dat je snel kunt bereiken.

instructies

1 Sluit Internet Explorer als het momenteel wordt uitgevoerd. Klik op de Windows "Start" knop en klik op 'Configuratiescherm'.

2 Dubbelklik op het pictogram "Systeem" om het venster Systeemeigenschappen te openen. Klik op het tabblad "Geavanceerd" en klik op "Error Reporting."

3 Plaats een vinkje bij "Enable rapportage" en plaats een controle op "Windows-besturingssystemen" en "Programma's."

4 Klik op "Kies Programma's" en plaats een controle op de "Programma's van Microsoft" check-in als dit nog niet is ingeschakeld. Klik op "OK" om op te slaan de veranderingen en "OK" om het venster Systeemeigenschappen te sluiten.

5 Start uw webbrowser. Klik op 'Send Error Report "wanneer je in de aanloop" Microsoft Internet Explorer heeft een probleem tegenkomt en moet worden afgesloten "fout.