Online Games om Spaans leren

Hoewel het leren van Spaans vereist uren van memoriseren en praktijk, kan het spelen van online games je het leren van talen ervaring nog aangenamer te maken. Er is een overvloed aan websites die games ontworpen om uw Spaanse woordenschat te vergroten bieden en u helpen woorden te onthouden. Sommige spellen zijn zeer geschikt voor kinderen en beginners, terwijl andere spellen richten op meer geavanceerde Spaanse taalvaardigheden.

Games voor kinderen en beginners

De Scholastic website heeft een spel waar Spaanse taalleerders concurreren in een virtuele fietstocht. Om te spelen, selecteert u een karakter en een moeilijkheidsgraad. U wordt dan gevraagd een reeks woordenschat vragen. Elke vraag die je correct antwoord brengt je dichter bij de finish te verplaatsen. Om het spel te spelen, zal je een flash plug-in, gratis beschikbaar op de website nodig.

Meld je aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen op quia.com. U kunt kiezen uit honderden games die u zullen helpen de Spaanse kleuren en getallen, voedingsmiddelen en dranken, groeten en lichaamsdelen te leren. Er zijn ook spelletjes om u te helpen basis bijvoeglijke naamwoorden en werkwoordvervoegingen te leren. Sommige van de spellen zijn voor twee spelers.

Bezoek de Gamequarium website en kies uit 17 wedstrijden ontworpen om uw kennis van het Spaans maanden en seizoenen, cijfers, weer vocuabulary, bijvoeglijke naamwoorden en zelfstandige naamwoorden te verhogen.

Intermediate Level Leerlingen

Speel intermediair niveau Spaans kruiswoordpuzzels in de BBC Spaanse taal website. De kruiswoordraadsels zal u helpen nieuwe woordenschat woorden te leren voor de wintersport, vakantie en Spaanse keuken. Het online spel kun je het woord binnen de context van een zin te zien. Als je vastloopt, kunt u luisteren naar een audio-aanwijzing luisteren of krijgen een hint.

Oefen je grammatica en werkwoord vervoegingen op de Elma Eagles Spaanse 2 website. Naast het aanbieden van spellen zoals beul, de website bevat ook een lijst van belangrijke woordenschat woorden, bijvoeglijke naamwoorden en onregelmatige werkwoorden. Er is ook een overzicht van het begin van de Spaanse werkwoorden.