Hoe kan ik YouTube-video te converteren naar MP3 voor Mac

Hoe kan ik YouTube-video te converteren naar MP3 voor Mac


Mac OS of OS X-gebruikers hebben een aantal opties voor het omzetten van YouTube-video's naar MP3 en het downloaden van hen om hun harde schijf zonder het downloaden van software. SaveYouTube.com, BenderConverter.com en YouTube-MP3.org alle converteren de Flash-video ingebed in YouTube URL's op hun eigen servers voordat waardoor u alleen maar de audio te downloaden. Dit is een handige tool voor het downloaden van live muziek of alternatieve opnames van songs niet beschikbaar op CD, en is volkomen legaal, zolang het bestand niet kopiëren beveiligd.

instructies

SaveYouTube

1 Open de YouTube-pagina met de gewenste video. Markeer URL van de pagina, klik met de rechtermuisknop en kies 'Kopiëren'.

2 Open een nieuw tabblad in uw webbrowser en bezoek SaveYouTube.com. Klik met de rechtermuisknop het invoerveld URL en selecteer 'Plakken'.

3 Klik op de "Download" knop. SaveYouTube zal de video naar de server te downloaden en te laden een lijst van beschikbare download links voor verschillende formaten. Dit kan enkele minuten duren, afhankelijk van de lengte van uw video. Als er een waarschuwing dialoogvenster verschijnt, klikt u op "Run" om verder te gaan. Dit vereist geen software te installeren op uw computer.

4 Klik met de rechtermuisknop de "MP3" download optie wanneer SaveYouTube.com klaar is met het omzetten van de video. Selecteer de "opslaan als ..." optie om een ​​Finder pop-up venster te openen. Noem het bestand en kies een bestemming op uw computer naar de MP3 op te slaan. Klik op 'Opslaan' om uw MP3 te downloaden.

BenderConverter

5 Bezoek de YouTube-pagina met de gewenste video. Markeer het webadres met de rechtermuisknop op je muis en kies 'Kopiëren'.

6 Open een nieuw tabblad in uw internetbrowser en bezoeken BenderConverter.com. Klik op de "Convert Met URL" tab in de buurt van de linker bovenhoek van het scherm.

7 Rechtsklik op het veld "Video pagina Link" en selecteer "Plakken."

8 Selecteer "MP3" uit de lijst van "Omzetten naar" opties en klik op de knop "Convert". Wacht tot BenderConverter.com te downloaden en het bestand te converteren.

9 Klik op de "Download" knop wanneer ingegeven door BenderConverter.com om de MP3-bestand op te slaan op uw Mac.

YouTube-MP3 conversies

10 Open uw internetbrowser en ga naar de pagina met de gewenste YouTube-video. Kopieer de URL bovenaan de pagina.

11 Bezoek YouTube-MP3.org en plak de URL in het lege veld aan de bovenkant van de pagina. Klik op de "Convert Video" knop en wacht tot de site om te downloaden en converteren van de video.

12 Druk op de knop "Download" in het "Video succesvol Omgezet naar MP3" gedeelte van het scherm om het MP3-bestand automatisch te downloaden.

Hints

  • De meeste Mac OS of OS X-gebruikers zullen de MP3 in de map van uw computer "Downloads" te vinden; echter, kan deze locatie zijn verplaatst, afhankelijk van de configuratie van uw browser. Als u niet uw MP3 in de map "Downloads" te vinden, opent een nieuw Finder-venster en klik op "Today" om de meest recente geopend of gedownloade bestanden te bekijken.