Hoe maak je een HP Deskjet 3520 Printer installeren

Hoe maak je een HP Deskjet 3520 Printer installeren


Desktop printers zijn over het algemeen goedkoop, en met de juiste zorg en het onderhoud dat ze kan duren voor een lange tijd. Printers zoals de HP Deskjet 3520 worden op grote schaal gebruikt in zowel woningen en bedrijven. De tijd nemen om het opzetten van de printer correct kan bespaart u een hoop gedoe op de weg.

instructies

1 Neem je HP Deskjet 3520 printer uit de doos en kijk voor eventuele oranje verpakkingsmateriaal. Deze beschermende afstandhouders zijn bedoeld om de printer te beschadigen tijdens het transport. Ze zijn oranje gekleurd om ze makkelijker te herkennen te maken. Zorg ervoor dat u alle oranje materialen zijn verwijderd voordat u verder gaat.

2 Sluit het netsnoer aan op de printer en steek de stekker in het stopcontact of een overspanningsbeveiliging. Kijk uit voor het lampje gaat branden.

3 Zoek de papierlade en laad het met papier. Schuif het papier in de lade zo ver mogelijk naar binnen.

4 Til het deksel van de printer en wacht tot de inktpatronen om te verhuizen naar het centrum. Probeer niet om de printerwagen verplaatsen met de hand.

5 Verwijder de beschermende tape van de printer cartridges en schuif ieder in de houder. U voelt de cartridge vastklikken.

6 Plaats de installatie-cd die bij de Deskjet 3520 kwam in uw computer en wacht tot het welkomstscherm verschijnt. Installeer de software, sluit de printer kabels nadat de software-installatie is voltooid. Uw Deskjet 3520 is nu klaar voor gebruik.