Hoe vindt u verwijderde Hotmail e-mails

Hoe vindt u verwijderde Hotmail e-mails


Hotmail is de e-maildienst van Microsoft biedt. Het online systeem voor elektronische post kunt u lezen en berichten te ontvangen, net als de meeste andere e-mailproviders. Wanneer u een bestand van de service verwijdert, verhuist naar een verwijderd bestand. Hotmail geeft je een paar dagen om het bestand te herstellen, voor het geval u besluit dat u het nodig hebt na alles. Echter, wanneer het bestand wordt gegaan van de verwijderde e-mailmap, is het onmogelijk om het bestand te herstellen.

instructies

1 Open uw internetbrowser en ga naar hotmail.com. Eenmaal daar, inloggen op uw account met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2 Klik op het tabblad 'verwijderd' map op de linkerkant van het scherm. Een venster met al uw onlangs verwijderde bestanden op het scherm verschijnt.

3 Kijk door de lijst met verwijderde berichten. Als uw e-mailbericht is hier, kun je nog steeds terug te vorderen.

4 Klik op het vak aan de linkerkant van het e-mailbericht, klikt u op de "Move to" optie bij de bovenkant van het scherm.

5 Selecteer de map waarin u het bericht wilt verplaatsen (zoals "Junk" of "Inbox") en klik op "OK." Hotmail zal de boodschap uit de verwijderde map en in de geselecteerde locatie te verplaatsen.