Kindle Pixel SizeWeten over pixelgrenzen helpt bij het beheer en het creëren van schone, scherpe beelden voor de Kindle. Een effectieve manier om het vertrouwen van de klant en de verkoop te stimuleren te stimuleren is door het beeld een hoogwaardige dekking te creëren. Consumenten vragen steeds vaker een hoge helderheid van afbeeldingen in e-book pagina's, maar het behoud van kleine bestanden helpt auteurs voorkomen verminderd royalties als gevolg van Amazon te downloaden vergoedingen.

Kindle versus Kindle DX

De Kindle 2 en 3 grootte van het scherm is 800 x 600 pixels. Op basis van vierkante inch, de Kindle DX is ongeveer 2,5 keer groter dan de Kindle 3. pixels, de DX-scherm is ongeveer 50 procent hoger en 37 procent breder dan de Kindle 3-scherm.

Op 1200 x 824 pixels, de resolutie van het scherm Kindle DX is aanzienlijk hoger dan die van de meeste notebook schermen; Echter, het heeft een 10-procent lager screen kwaliteit dan de 6-inch E Ink scherm van de Kindle 3 (150 dpi versus 167-dpi.)

afbeelding E-book cover

De grootte van de Kindle cover image, niet te verwarren het beeld product met, op 600 pixels breed en 800 pixels hoog en de resolutie van 72 dpi. De cover toont binnen het e-boek en moet ook goed te presenteren in grijs-schaal.

Hoewel de Kindle displays in zwart-wit, van de gelegenheid gebruik om afbeeldingen in kleur te ontwerpen, waar relevant, om te profiteren van de lezers het gebruik van kleur apparaten zoals de iPhone of computer. Color apparaten weer in RGB (rood, groen, blauw) kleurmodus, die deel uitmaakt van het web en vele kleurenschermen.

productafbeelding

Het product afbeelding wordt weergegeven in de winkel vermelding Amazon en maakt een directe invloed op de aankoopbeslissing van de lezers. Maak altijd uw cover van het boek in een hoge resolutie of 300-dpi. Het ontwerpen met een lagere resolutie heeft een laag-kwaliteit en kan uiteindelijk een dure re-design voor print nodig.

Zoals imago van de e-book cover met, bekijk het product design in grijs-schaal om voldoende contrast te garanderen. Clear zwart en wit design verbeteren van de verkoopcijfers door consumenten die e-books met behulp van Kindle's Wi-Fi Store te kopen. Maak aanpassingen aan het oorspronkelijke product ontwerp aan de Kindle-scherm van 600 x 800 pixels te passen voordat de uitvoer van de 72-dpi JPG bestand.

andere beelden

Beelden die u plaatst in het e-book kan variëren in grootte; echter, moet u beelden naar de exacte grootte voor weergave te creëren. Maak tabellen en grafieken 800 pixels breed en geroteerd 90 graden CCW voor breedbeeldscherm. Met reflowable tekst technologie Kindles ', de lay-out display verandert afhankelijk van de gebruikersinstellingen, dus vermijd het verpakken tekst rond afbeeldingen.

Bestandsgrootte

Amazon rekent de auteur 15 cent voor elke e-book te downloaden of verkoop aan bestanden groter de 3MB. Om verlies van royalty's te vermijden, optimaliseren boek beelden voor maximale helderheid en minimale bestandsgrootte met behulp van 72-dpi voor digitale boeken en 300-dpi voor print-on-demand of offsetdruk.