Hoe kan ik een iPad publicatie Get

Hoe kan ik een iPad publicatie Get


Kranten en tijdschriften, zoals de New York Times en Wired hebben allemaal versies beschikbaar op de Apple iPad. Deze tablet-specifieke versies hebben functionaliteit die gebruik maakt van de iPad, met inbegrip van video en interactieve aspecten. Wilt u deze publicaties op uw iPad te krijgen, hoeft u alleen via Apple's iPad store te navigeren.

instructies

1 Zet uw iPad.

2 Klik op het pictogram "App Store" om de App Store te brengen.

3 Klik op de tekst invoerveld in de rechter bovenhoek. Typ in de naam van de publicatie die u zoekt in dit tekstvak.

4 Druk op "Zoeken" op het toetsenbord. Hier vindt de pagina met zoekresultaten worden gescheiden in secties voor iPad-specifieke apps en iPhone-specifieke apps. De iPad-specifieke toepassingen zal in het midden van de pagina met zoekresultaten worden weergegeven. Als u een iPad-specifieke versie van de publicatie u wilt lezen in de zoekresultaten te zien, klikt u op de vermelding in de iPad-specifieke toepassing zoekresultaten om haar product pagina te brengen.

5 Dubbelklik op de kleinere rechthoek onder de belangrijkste icoon van de toepassing om de publicatie te downloaden. Deze rechthoek zal ofwel zeggen "Free" of een lijst van een prijs. Hierna zal het scherm van de iPad is de overgang van de App Store op uw bureaublad. icoon van de toepassing zal verschijnen op het bureaublad van uw iPad met een download voortgangsbalk genesteld binnenkant van het. Zodra de download voortgangsbalk verdwijnt uit in het icoon, zal uw publicatie klaar om te lezen.