Hoe maak je een Fancy Text Widget Maak

Fancy Text Widget is een betaalde add-on voor zelf-gehoste WordPress blogs en sites. Het is ontwikkeld door Webfactory en verkocht op de CodeCanyon markt. Nadat u Fancy Text Widget te installeren, activeer je de widget toevoegen aan een widgetized gedeelte van uw WordPress site om het op te zetten. U kunt dan gebruik maken van de widget om decoratieve secties op uw blog, compleet met aangepaste achtergronden, kleuren, lettertypen en hoek behandelingen te creƫren.

instructies

1 Log in op uw WordPress dashboard. Klik op "Plugins" en vervolgens op "Install." Klik op "Uploaden" om het uploaden van de Fancy Text Widget als je dat nog niet hebt gedaan. Klik op 'Bestand kiezen' en selecteer de widget zip-bestand. Klik op "Install Now" en vervolgens op "Activeren."

2 Klik op "Widgets" in de "Appearance" sidebar menu.

3 Klik op de "Fancy Tekst" widget en sleep het pictogram bar in de gewenste sidebar of widget sectie. Klik op het icoon balk om de optie te openen.

4 Geef de widget een titel in het veld "Titel" of laat de titel veld leeg als u niet wilt dat een titel weer te geven. Typ de gewenste tekst in de "Widget Tekst" box.

5 Klik op "Achtergrond Style" om de achtergrond stijl uit die worden aangeboden te kiezen. Zij omvatten vlakte, verkruimelde papier en schuurpapier, onder anderen.

6 Klik op "achtergrond" om de achtergrondkleur te kiezen en klik vervolgens op "Lettertype" om het lettertype kleur te kiezen.

7 Klik op "Lettertype" om het lettertype dat u wilt gebruiken en kies de optionele pictogram dat naast de tekst wordt weergegeven, indien gewenst te kiezen.

8 Klik op "Corners" om de hoek stijl te selecteren.

9 Klik op "Save" om de Fancy Text Widget opties op te slaan en voeg de functie om uw site.