Wat visuele aanwijzingen Tell You a document is niet in Word 2007 Format?

Wat visuele aanwijzingen Tell You a document is niet in Word 2007 Format?


Microsoft Word-interface veranderd met de release 2007, maar de interface is niet het enige deel van een facelift krijgen. Microsoft veranderde ook Word 2007 het bestandsformaat en de standaard in gebreke blijft, zodat u een aantal aanwijzingen om u te helpen weten welke toepassing een document te hebben.

Bestandsextensie

Een snelle blik op de bestandsextensie zal vertellen of een bestand een Word 2007-document. Word 2007 bestandsextensies bevatten een 'x'. Een .docx-bestand is gebaseerd op het Open XML-formaat. Andere Word versies zijn in binair formaat met een standaard .doc extensie.

doopvont

De afgedrukte pagina in Word 2007 niet lijken op die van de vorige Word-documenten. Het standaardlettertype voor Word 2007 is Calibri, dat is een schreefloos lettertype. In eerdere versies van Word, de standaard lettertype is Times New Roman.

Kenmerken

Word 2007 bevat een grotere verscheidenheid van stijlen, cover pagina's, en kop- en voetteksten dan de vorige versies. Word 2007 pre-geformatteerde bouwstenen, compleet met afbeeldingen en tekst, niet lijken op de stijlen, cover pagina's en andere vooraf opgemaakte opties van de vorige versies.