Het wijzigen van uw computer opgeslagen Wireless Settings

Het wijzigen van uw computer opgeslagen Wireless Settings


Om een ​​draadloze verbinding te ontvangen, moet u een externe draadloze router aansluiten op uw inkomende internetverbinding. De instellingen kan het draadloze signaal worden overgedragen naar een lokale computer in het gebied en bepaalt welk signaal uit te zenden. Of u nu de gebruikersnaam en het wachtwoord te wijzigen op een eigen draadloze verbinding of andere instellingen te wijzigen, moet u uniek IP-adres van uw draadloze router te verkrijgen.

instructies

Vind Router IP-adres

1 Zoek het IP-adres van uw draadloze router door cilcking de "Start" knop in de linkerbenedenhoek van het bureaublad het menu en selecteer de optie "Run".

2 Typ de uitdrukking "Command" in het tekstvak en klik op 'Zoeken'.

3 Typ "ipconfig" en druk op de "Enter" op uw computer om het zoeken naar uw IP-adres beginnen. Uw IP adres wordt vermeld in de sectie 'Default Gateway. " Noteer het nummer voor toekomstige referenties.

Change Wireless Settings

4 Open uw internetbrowser.

5 Klik op de adresbalk en typ het IP-adres van uw router. Een pop-up venster veiligheid zal blijken dat uw gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen. Als dit de eerste keer is het wijzigen van uw draadloze instellingen, zal uw standaard gebruikersnaam is "admin" en het wachtwoord zal zijn "wachtwoord." Als dit niet de eerste keer, in te loggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u hebt ingesteld.

6 Wijzig de draadloze instellingen in en klik op de "Apply" of "Wijzigingen opslaan" om te bevestigen en wijzigingen in uw draadloze instellingen te bewaren.