Verbinding maken met een gedeelde printer via een draadloos netwerk in Vista

Verbinding maken met een gedeelde printer via een draadloos netwerk in Vista


Windows Vista ondersteunt het delen van printers en verbinding maken met gedeelde printers. U kunt zelfs verbinding maken met een gedeelde printer via een draadloos netwerk en rechtstreeks afdrukken naar het, zo lang als de computer het delen van de printer is ingeschakeld. Die computer ontvangt de afdruktaak vanaf uw computer, dan stuurt deze naar de printer als de afdruktaak zijn eigen waren. De gedeelde printer verschijnt als een normaal afdrukken apparaat op uw Vista-computer.

instructies

1 Controleer of de computer het delen van de printer is ingeschakeld. Zelfs als de printer zelf is ingeschakeld, zal het niet op het netwerk totdat de computer het is aangesloten wordt ingeschakeld.

2 Verbinding met het draadloze netwerk. U moet worden aangesloten op hetzelfde draadloze netwerk van de printer wordt gedeeld op afdrukken.

3 Open de "Printers" control panel door te klikken op "Start" te klikken op "Control Panel" en te klikken op "Printer" onder "Hardware en geluiden" in het Configuratiescherm.

4 Klik op de knop "Een printer toevoegen" op de werkbalk "Printers".

5 Klik op "Add a Network, draadloos of Bluetooth Printer" onder "Kies een lokale of netwerkprinter."

6 Selecteer de gedeelde printer door te klikken op de naam in de lijst met beschikbare printers en klik op 'Volgende'.

7 Installeer de drivers van de printer op uw computer, indien daarom wordt gevraagd, door te klikken op "Install."

8 Klik op "Finish" als daarom wordt gevraagd.

Hints

  • Afdrukken naar de gedeelde printer die zij in elk programma's configuratiedialoogvenster printer box te selecteren, zal de gedeelde printer weergegeven als een lokale printer zou doen op uw Vista-computer.