Hoe maak je een HP 3650-printer installeren

Het installeren van een HP 3650 printer heeft na verscheidene chronologische installatie stappen. Deze stappen zullen u helpen bij het opzetten van de fysieke onderdelen van de printer, zoals de papierlade en inkt cartridges, en ook software van de printer. Als u op enig moment niet zeker bent van een stuk hardware of software, kunt u illustraties voor de installatie-instructies op de Hewlett Packard website. Als u de installatiesoftware kwijt bent, kunt u ook het van de HP website te downloaden.

instructies

1 Til de bovenklep van de printer en klap de papierlade. Plaats papier in de papierlade. Als u het papier te beveiligen, duw het papier glijden tegen de rand van het papier.

2 Verwijder de inktcartridges uit de verpakking en verwijder de roze kunststof tape op de onderzijde van de cartridge. Houd de cartridge zodanig dat de koperen strips van u af zijn puntig en geconfronteerd met de printer. Vanuit deze positie, moet u in staat om de cartridges te schuiven in de bakermatten die zich in het midden van de printer. Niet bewegen de bakermatten van links naar rechts met de hand, omdat dit de wieg versnellingen kunnen strippen en schade aan de printer. Sluit de klep wanneer u de cartridges hebt geïnstalleerd.

3 Plaats de software-cd die bij de printer op uw computer is geleverd. De installatie-instructies zal iets anders zijn, afhankelijk van uw besturingssysteem, maar de algemene eisen zijn vergelijkbaar tussen de systemen. Als u de installatie-cd kwijt bent, kunt u de installatie van de software te downloaden, in aanvulling op de installatie-instructies op de website van HP.

4 Volg de instructies op het scherm en voer informatie als je wordt gevraagd. Mogelijk moet u enkele minuten wachten totdat de software installeert. U kan ook nodig zijn voor het invoeren van registratie-informatie voor het product.

5 Wacht tot u wordt gevraagd voordat u de printer op uw computer via de USB-kabel. Tijdens de software-installatie-proces, wordt u gevraagd om dit te doen. Als je het van tevoren aan te sluiten, kan het een probleem in het installatieproces te maken.