Hoe om foto's te uploaden naar Walgreens

Hoe om foto's te uploaden naar Walgreens


Opslaan, delen en afdrukken van uw digitale foto's door middel van Walgreens online services, uw foto's uploaden naar de Walgreens website. De tools die je nodig hebt om een ​​account aan te stellen en download de benodigde plug-ins voor uw computer zijn beschikbaar op de Walgreens foto website, photo.walgreens.com.

instructies

1 Meld u aan bij uw Walgreens foto-account en selecteer 'Foto's uploaden. " Klik op de datum die verschijnt het album in het kader van de "Upload foto" pagina en verander de naam of de datum als je zou willen. Klik op 'Uploaden naar dit album. "

2 Klik op "Foto's selecteren" om een ​​venster waarin u de foto's op uw computer kunt bekijken openen. De Quick Upload gereedschap toont alle foto's die zijn opgeslagen op uw harde schijf.

3 Selecteer een of meer foto's te uploaden door het vakje naast de foto. Klik op 'Upload geselecteerde foto's' om de foto's die u hebt gecontroleerd uw Walgreens foto account toe te voegen. De voortgang van de upload wordt bewaakt in een statusbalk op het scherm, en een bevestigingsbericht wordt weergegeven wanneer het proces is voltooid.