Hoe om te importeren van een Mac-adresboek naar Gmail

Hoe om te importeren van een Mac-adresboek naar Gmail


Als je Google Gmail gebruiken en contactpersonen wilt overzetten van het adresboek op uw Macintosh, kunt u dit doen door het importeren van de contactpersonen in Gmail. Volgens David Pogue, auteur van "Mac OS X Leopard Edition: The Missing Manual," Adresboek maakt gebruik van virtuele visitekaartjes (vCards) voor uw contactpersonen, die kunnen worden geïmporteerd naar Gmail. Eenmaal geïmporteerd, zal uw adresboek contacten fuseren met Gmail-contactpersonen en op te slaan op uw Gmail-account.

instructies

1 Open het Adresboek applicatie op uw Macintosh door te dubbelklikken op het "Adresboek" icoon in de map Programma's. De map is te vinden onder Finder, het eerste pictogram op het bureaublad Dock.

2 Klik op het eerste vCard vermelding in het adresboek, en houdt u de toets "Shift". Scroll naar beneden naar de laatste, en klik erop om alle vCards het adresboek te benadrukken.

3 Selecteer "File" op de menubalk aan de bovenkant van het scherm, en selecteer "Export" en "Export vCards" op het drop-down menu. Selecteer "OK" om je vCards te slaan in de in het venster "Export vCards" vermeld map.

4 Open een browser en meld u aan bij uw Gmail-account. Klik op "Contacten" aan de linkerkant van het browservenster en klik op 'Importeren'.

5 Selecteer "Bladeren" en dubbelklik op het bestand vCards in de map gebruiken om uw adresboek contacten op te slaan. Klik op "Importeren" te importeren af ​​te ronden.