Hoe video's uploaden naar Flickr

Flickr is een gratis foto en video sharing service. Als u zich onlangs aangemeld voor Flickr en wil je een video te delen met anderen te uploaden, kunt u gemakkelijk doen. U kunt maximaal uploaden naar een 90 seconden video op Flickr en de hoeveelheid tijd die het duurt om het uploaden van de video is afhankelijk van uw internetverbinding. U hoeft alleen toegang tot uw Flickr-account om te beginnen.

instructies

1 Ga naar Flickr en meld u aan bij uw account met uw e-mailadres en wachtwoord.

2 Klik op de "Upload Foto & Video" koppeling ligt aan de rechterkant van de pagina. De Flickr-upload pagina wordt geopend.

3 Klik op 'Kies foto's en video's "om de video die u wilt uploaden te selecteren. Het venster "Select Files" wordt geopend.

4 Doorzoek uw mappen totdat u de video die u wilt uploaden naar Flickr te vinden. Wanneer u de video te vinden, klikt u op de video en klik op 'Openen'. Uw video wordt aan de lijst upload worden toegevoegd.

5 Selecteer de privacy-opties voor de video die u wilt uploaden. Zo kunt u de video zichtbaar is voor familie en alleen vrienden te maken of u kunt de video voor iedereen zichtbaar te maken.

6 Klik op "Upload Foto's en video's" om de video te uploaden naar je Flickr-account. Na de video-uploads, kunt u bekijken en delen.