Hoe maak je een probleem formatteren SD Card Problemen

Hoe maak je een probleem formatteren SD Card Problemen


Een Secure Digital (SD) werkt op dezelfde wijze een harde schijf, hoewel de solid-state geheugen vrij is van mechanische onderdelen of motoren. Er zijn een aantal redenen waarom een ​​SD-kaart misschien niet in staat om te worden geformatteerd in een computer --- sommige met hardware problemen en anderen te wijten aan het besturingssysteem van de computer niet te registreren dat er een SD-kaart aangesloten. Problemen met de interactie van de SD-kaart met de computer vereist een paar voorraden gevonden rond het huis en zal u toelaten om het probleem op te lossen, zodat de computer de kaart kan formatteren als u dat wilt.

instructies

1 Dompel een wattenstaafje in gedestilleerd alcohol. Veeg de beide zijden van de contactpennen die aan één uiteinde van de SD-kaart. Laat de alcohol drogen ten minste 10 minuten. Steek de SD-kaart, contactpennen kant eerst, in de sleuf van de SD-kaart lezer. Steek de USB-aansluiting van de SD-kaart lezer in een USB-poort op de computer. Wacht tot het pictogram van de SD-kaart op het bureaublad te verschijnen alvorens tot de kaart te formatteren.

2 Houd de SD-kaart in de ene hand, zodat het etiket wordt u en het uiteinde met de contactpennen is naar beneden gericht. Schuif de vergrendeling naar de linkerbovenhoek van de SD-kaart uit de "gesloten" naar "ontgrendelde" positie met je vingers. Steek de contactpennen zijkant van de SD-kaart in de SD-kaartlezer. Steek de SD-kaartlezer in een USB-poort op de computer. Wacht tot het pictogram van de SD-kaart op het bureaublad te verschijnen alvorens tot de kaart te formatteren.

3 Steek de contact-pin zijkant van de SD-kaart in de sleuf van de SD-kaart lezer. Steek de USB-aansluiting van de SD-kaart lezer in een USB-poort op de computer. Herstart de computer. Wacht tot het bureaublad te verschijnen, en het pictogram van de SD-kaart op het bureaublad te verschijnen.

4 Klik op "Start." Selecteer "Systeem" in het pop-up menu. Klik op het icoon "Device Manager" in het venster dat verschijnt. Klik op de "Add / Remove" link. Selecteer iedere bestuurder USB-apparaat in de kolom onder genoemde "Add / Remove." Klik op 'Verwijderen' in het pop-up venster dat verschijnt. Klik op "OK" in het venster bevestiging. Sluit het venster op het bureaublad door te klikken op de rode 'X' in de rechterbovenhoek. Herstart de PC. Download een generiek-use USB device driver van een website, bijvoorbeeld de HP USB device driver. (Zie Resources.) Dubbelklik op het bestand eenmaal gedownload om het te installeren in het Windows-besturingssysteem. Start de pc opnieuw zodra de installatie is voltooid.

Hints

  • Fotografische lens schoonmaken oplossing kan vervangen gedistilleerde alcohol.