Hoe om extra geheugen te installeren in een Compaq Presario R3000 Laptop

Hoe om extra geheugen te installeren in een Compaq Presario R3000 Laptop


De Compaq Presario R3000 laptop platform is een veelzijdige één, met de modellen beschikbaar op basis van zowel Intel als AMD-processors. Als u een Presario R3000 eigenaar voor een tijdje, het upgraden van de computer kan iets dat je hebt overwogen. De Presario R3000 omvat een minimum van 256 MB RAM, en u kunt dit bedrag verviervoudigen door het installeren van een 1GB geheugen upgrade. Voeg extra geheugen om uw Compaq Presario R3000 voor een hogere snelheid van de computer en de minimumeisen voor nieuwere besturingssystemen zoals Windows 7 te voldoen.

instructies

1 Sloot de Presario R3000 beneden. Verwijder alle kabels, plaatst u de Presario R3000 gezicht naar beneden op een bureau of werkoppervlak en verwijder de batterij

2 Zoek de kleine rechthoekige deksel - iets groter dan een geheugenmodule - aan de onderkant van de Presario R3000. Schroef de kruiskopschroef totdat het deksel komt los, verwijder het deksel en plaats deze op een veilige plaats.

3 Trek beide metalen klemmen aan weerszijden van de RAM module verwijderd van de module totdat deze los en springt uit het stopcontact. Neem de RAM-module en opzij leggen.

4 Duw de RAM upgrade module in de lege sleuf en zorg ervoor dat de inkeping lijn op de bottom-up met het lipje aan de binnenzijde van het slot. De module kan worden ingebracht onder een hoek, met het bovenste deel van de module iets verhoogd tijdens de metaalcontacten beneden gaan naar de sleuf. Wanneer de module volledig is geplaatst, druk dan het bovenste deel naar beneden om de klemmen in de buurt op te maken. Je moet het gevoel een solide "klik" wanneer de module juist is geplaatst.

5 Breng het geheugen deksel op de bodem van de Presario R3000, verankering het vast met de schroef Phillips.

6 Vervang de batterij en alle losgekoppelde kabels in de Presario R3000.