Hoe kan ik een MKV-bestand te converteren naar een JPEG

MKV is een film formaat. Misschien wilt u een filmbestand zoals MKV converteren naar een serie foto's genaamd JPEG "thumbnails" als er een bepaald beeld in de film die u wilt gebruiken voor bepaalde doeleinden, zoals in een essay of voor het behang achtergrond op uw computer . U kunt dit te laten gebeuren door het gebruik van een conversie programma of website.

instructies

1 Gebruik maken van een website, zoals Convertfiles.com als een optie voor het omzetten van MKV naar JPEG. Upload uw MKV-bestand naar de site eerst, kunt u vervolgens downloaden van de film als een reeks van "uitgepakte thumbnails." Deze methode is handig als u niet wilt dat een andere software te installeren en als je een goede verbinding met het internet. Het is gratis.

2 Probeer een programma als Format Factory voor een ander gratis alternatief. De interface is een beetje ingewikkeld, maar het programma zal de klus te klaren. Gebruik de "Output Folder" knop om onmiddellijk de locatie van uw JPEG-bestanden na de conversie is voltooid.

3 Download en installeer een ander stukje freeware genaamd Xilisoft voor beelden van hogere kwaliteit. Het programma zal alleen ongeveer de helft van het werk tijdens de proefperiode. U moet de volledige versie van de software te kopen voordat deze beperking kan worden ontgrendeld.