Hoe kan ik Windows 98 bestanden te kopiëren naar een harde schijf

Hoe kan ik Windows 98 bestanden te kopiëren naar een harde schijf


Microsoft Windows 98 installatiebestanden staan ​​op de Windows 98-installatie-cd. De bestanden op de Win98 installatie-cd kan worden gekopieerd naar de harde schijf op twee manieren; hetzij door het installeren van Windows 98 op de computer of door het kopiëren van alle bestanden op de harde schijf met behulp van Windows Verkenner. Sommige Windows 98 installatie CD's zijn bootable, maar de meeste versies maken gebruik van de Windows 98 opstarten diskette. Met behulp van de opstartdiskette, samen met de cd van Windows 98, kunt u alle bestanden op de harde schijf tijdens een reguliere installatie kopiëren. Exemplaar van Windows 98 bestanden van de cd naar de harde schijf (zonder te installeren) vanuit Windows met Windows Verkenner.

instructies

Installeer Windows 98-bestanden naar de harde schijf

1 Plaats de Windows 98 Startup diskette en herstart de computer.

2 Selecteer de & ldquo; Start Computer zonder cd Support & rdquo; optie door op de pijltjestoets om te selecteren en te drukken & ldquo; Enter & rdquo; om de opdracht uit te voeren. De computer zal opstarten in DOS en de DOS-prompt verschijnt.

3 Type & ldquo; fdisk & rdquo; (Zonder aanhalingstekens) bij de opdrachtprompt in DOS.

4 Druk op de & ldquo; Y & rdquo; belangrijke ondersteuning voor grote schijven (het FAT32-bestandssysteem) mogelijk te maken. Om de partitie met het FAT16-bestandssysteem formatteren, drukt u op de & ldquo; N & rdquo; toets. Press & ldquo; Enter ".

5 Druk op de & ldquo; 1 & rdquo; sleutel tot een DOS-partitie of logisch DOS-station maken, druk dan op & ldquo;. Enter "

6 Press & ldquo; Y & rdquo; of & ldquo; N & rdquo; de maximale schijfruimte beschikbaar is voor de partitie te gebruiken. Als u & selecteert ldquo; Y, & rdquo; \ Schijf: alle beschikbare schijfruimte zal de C worden toegewezen.

7 Herstart de computer met de opstartdiskette voor Windows 98 nog steeds in het diskettestation.

8 Klik op de & ldquo; Computer opstarten zonder cd-rom-ondersteuning & rdquo; optie weer en laat de computer op te starten vanaf de DOS-prompt.

9 Type & ldquo; format c: & rdquo; (Zonder aanhalingstekens) bij de opdrachtprompt. Een bevestigingsvenster wordt geopend.

10 Press & ldquo; Y & rdquo; om de formattering te bevestigen en druk op & ldquo; Enter ".

11 Plaats de Windows 98-cd in de cd / dvd-station.

12 Herstart de computer wanneer het formatteren is voltooid, waardoor de opstartdiskette voor Windows 98 in het diskettestation.

13 Klik op de & ldquo; Start de computer met cd-rom-ondersteuning, & rdquo; en druk op & ldquo; Enter & rdquo; wanneer de computer opstart.

14 Type & ldquo; D: \ setup.exe & rdquo; bij de opdrachtprompt waarbij D: de letter van het cd / dvd-station. Press & ldquo; Enter ".

15 Press & ldquo; Enter & rdquo; weer, wanneer u wordt gevraagd om de Windows 98 installatiewizard te starten.

16 Click & ldquo; Volgende & rdquo; bij elke prompt tot alle Windows 98-bestanden zijn geïnstalleerd op de computer.

Exemplaar van Windows 98-bestanden met Windows Verkenner

17 Klik met de rechtermuisknop & ldquo; Start & rdquo; en selecteer de & ldquo; Ontdek & rdquo; programma link naar Windows Verkenner te starten.

18 Plaats de Windows 98-cd in de cd / dvd-station. Navigeer naar de cd / dvd-station in het linkervenster van Windows Verkenner. De aandrijving zal worden opgenomen met een stationsletter en de aanwijzing van CD-ROM, DVD-station, enz.

19 Klik op de cd / dvd-station in het linkervenster van Windows Verkenner. De mappen en bestanden op de cd zal in het rechter navigatievenster worden vermeld. Sleep de cursor over alle bestanden en mappen in het rechterpaneel totdat alle bestanden en mappen worden gemarkeerd.

20 Druk op 'Ctrl-C "om alle bestanden en mappen naar het klembord kopiëren.

21 Navigeer naar de nieuwe locatie voor de bestanden in Windows Verkenner. Klik op de map waarin de Windows 98-bestanden zal bevatten om de map te openen in het rechterpaneel. Klik in het rechterpaneel.

22 Druk op 'Ctrl-V "om alle bestanden en mappen plakken vanuit de Windows 98-cd naar de map op de harde schijf. Wanneer alle bestanden en mappen worden weergegeven op de nieuwe locatie, zijn alle Windows 98-bestanden zijn gekopieerd naar de harde schijf.