Hoe Set Up een Saitek Proflight Yoke System

Saitek Proflight Yoke System is controller bedoeld voor gebruik met PC-gebaseerde flight simulator programma's. Het is een leuk uitziende set van hardware, die een aparte drie-handvat gaspedaal unit omvat.

instructies

Montage van de Yoke

1 Bepaal waar u zal oprichten. Je hebt een bureau of tafel met een brede, vlakke ondergrond. Ruim voorwerpen op het bureau die mogelijk in de weg, of dat zou kunnen zijn per ongeluk afgeslagen. Het juk moet worden gemonteerd op de top van de tafel en neemt een groot deel van de ruimte, maar het gas kan voor of zelfs onder onder de tafel worden gemonteerd als u verkiest.

2 Verwijder beide eenheden voorzichtig uit de doos. Het systeem is licht van gewicht, maar zorg moeten worden genomen om het niet te laten vallen. Merk op dat er ook een aantal losse onderdelen in de doos met inbegrip van de grote klem die het juk hecht en een kleinere klem voor de gashendel unit. Merk op dat er een aantal instructies en diagrammen op de achterkant van de doos die nuttig kan zijn.

3 Plaats het juk op het oppervlak en plaats het waar u het wilt.

4 Pak de juk kleminrichting en ervoor zorgen dat de van schroefdraad kunststof schroef wordt ingebracht, maar niet ingeschroefd. De klem past onder de tafel met de twee bovenste uitsteeksels glijden naar de corresponderende gaten aan de voorzijde van het apparaat.

5 Pas het juk en klem als nodig is om te verzekeren dat het in de exacte positie die u wenst. Draai vervolgens de plastic bout. Test het juk om ervoor te zorgen dat het stabiel is en niet beweegt op de tafel wanneer u de controles te manipuleren.

6 Pak de gashendel unit en de klem montage. In tegenstelling met het juk, moet de kleminrichting worden geschroefd in de achterkant van de gasklep toestel met kleine schroeven. Merk op dat het kan worden bevestigd in twee verschillende richtingen, afhankelijk van hoe u wenst om het gas te monteren aan uw tafel (boven of in de voorzijde van het). Beslis nu welke manier het beste werkt voor jou. Bekijk de foto's op de doos ter referentie.

7 Plaats het gaspedaal klem rond de tafel oppervlak en draai de plastic bout, net zoals je deed voor het juk.

Aansluiten op de computer

8 Kijk naar de achterkant van het juk. Er is een enkele USB-kabel die permanent is bevestigd aan het juk. Sluit deze kabel rechtstreeks in een USB-poort op uw pc. De poorten op de achterkant van een computer meestal beter werken daartoe dan aan de voorzijde.

9 Kijk naar de achterkant van de gashendel unit. Er moet één draad die uit de achterkant van het zijn. Merk op dat het niet een USB-kabel. In plaats daarvan heeft een ronde connector, zoals die gebruikt worden voor niet-USB-toetsenborden en muizen. Steek deze kabel in de ronde poort aan de achterzijde van het juk.

10 Zet uw computer op. Het moet het juk als een nieuwe plug herkennen en play apparaat. Merk op dat de computer het juk zal zien en wurgen als een enkel apparaat in plaats van als twee afzonderlijke degenen. De meegeleverde software is niet vereist. Het juk moet zo snel werken als deze is aangesloten.

11 Ga naar onderstaande website gekoppeld aan de nieuwste stuurprogramma's te downloaden en te installeren.

12 Wijs knoppen en commando's rechtstreeks via uw favoriete flight simulator.

13 Extra randapparatuur zoals pedalen of een ander gas eenheid kan worden toegevoegd via de USB-poort aan de achterkant van het juk.