Laserjet Problemen met de printer

LaserJet-printers zijn uitgegroeid tot een van de meest gebruikte vormen van printer in huizen en kantoren. Afdruktaken gedaan met behulp van LaserJet-printers zijn sneller af te drukken en droog dan Bubblejet printers. Er zijn verschillende componenten in een laserjet printer en een van deze onderdelen kunnen hun eigen problemen ontwikkelen. Gewoon omdat je laserjet is niet goed afgedrukt betekent niet dat het heeft om professioneel wel worden gerepareerd. Er zijn een aantal gemeenschappelijke laserjet printer problemen die eigenaren kunnen oplossen op hun eigen.

Gehoor geven aan de foutcodes

Veel topmerken van LaserJet-printers bevatten een digitaal display. Wanneer er een fout met de printer, zal een overeenkomstige foutcode worden getoond op dat scherm. De foutcode zal u vertellen waar in het apparaat het probleem heeft voorgedaan en soms zelfs het specifieke probleem. Eenheden die geen beeldscherm hebben vaak indicatielampjes dat een algemeen idee van eventuele problemen met de printer te voorzien. Als uw printer geen weergave of indicatielampjes om inzicht te krijgen op het probleem te bieden, zal de meerderheid van de resterende printers ten minste geven een toelichting op de printer fout op het computerscherm via de printersoftware geïnstalleerd met de printer.

Papierstoringen

Net als bij andere vormen van printer, papierstoringen zijn waarschijnlijk de meest voorkomende probleem dat een laserjet printer ervaringen. Als het papier vastloopt, zoek het gebied waar de storing heeft plaatsgevonden door het openen van de hoofdingang van de printer en het wegknippen van de hefbomen die de printer rollen te openen. De locatie van de rollen en hefbomen varieert van printer tot printer, maar er moet een schema in de handleiding die bij de laserjet printer is geleverd zijn. Zodra u de ingediende papieren te vinden, trek het van de rol in de richting waarin het van nature zou bewegen door de printer, voorzichtig verdwaalde stukken niet te verlaten. Wanneer het papier is verwijderd, sluit de deur en de printer moet worden hervat werken.

Papierstoringen worden niet altijd veroorzaakt door roller kwesties wel. Verkeerd laden van het papier is ook een belangrijke oorzaak van het papier vastloopt. Voordat u uw laserjet printer, zorg ervoor dat het papier niet gebogen of gekruld en dat het correct is geladen volgens de instructies voor uw individuele printer om storingen te voorkomen, wat kan vastlopen.

Printer gaat niet aan

Als uw laserjet printer is aangesloten, maar zal niet worden ingeschakeld, controleer dan de "Online / Offline" knop die op de voorkant van de vele professionele laserjet printers. Als deze knop per ongeluk werd ingeschakeld om 'Offline', zal de printer niet aan.

U kunt ook proberen het loskoppelen van de kabel die de printer op de computer aangesloten en weer aan te sluiten. Het probleem kan alleen maar een losse verbinding tussen de eenheden.