Hoe kan ik een xlsx-bestand te converteren naar een XLS

Hoe kan ik een xlsx-bestand te converteren naar een XLS


XLSX is de standaard, eigen formaat voor Microsoft Excel 2007, de populaire spreadsheet-applicatie is opgenomen in de Microsoft Office-suite van de productiviteit producten. Wilt u een xlsx-bestand te converteren naar de XLS-indeling die wordt gebruikt in Microsoft Excel 2003 en eerdere versies van het programma, kunt u de wijziging te maken op drie manieren: het installeren en gebruiken van een Compatibility Pack in Excel 2000, XP of 2003; met behulp van Excel 2007; of via de OpenOffice.org Calc-programma gratis en open-source.

instructies

Converteren een XLSX-bestand met Microsoft Excel 2000, XP of 2003

1 Open uw webbrowser en bezoek http://update.microsoft.com/. U moet alle hoge prioriteit updates van het besturingssysteem voordat u het Microsoft Office Compatibility Pack dat de XLSX-indeling ondersteunt installeren installeren.

2 Download de Microsoft Office Compatibility Pack van de Microsoft-website (zie bronnen). Dubbelklik op het installatiebestand nadat het downloadt. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

3 Open Microsoft Excel. Versie 2000, XP en 2003 alle steun van de verenigbaarheid pakket in de vorige stap geïnstalleerd.

4 Klik op "File" in de bovenste menubalk en selecteer 'Openen'. Zoek uw XLSX-bestand en dubbelklik op het pictogram om het te openen.

5 Klik op "File" weer en selecteer "Opslaan als."

6 Geef het bestand een naam en selecteer een locatie op te slaan, klik vervolgens op de "Opslaan als type" drop-down menu en kies de optie "Microsoft Office Excel-werkmap".

7 Klik op 'Opslaan' om uw document xlsx naar XLS-formaat op te slaan.

Converteren een XLSX-bestand met behulp van Microsoft Excel 2007

8 Open het XLSX-bestand in Microsoft Excel 2007.

9 Klik op de ronde "Office" knop in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Opslaan als."

10 Geef het bestand een naam en selecteer een locatie op te slaan, klik vervolgens op de "Opslaan als type" drop-down menu en kies de optie "Excel 97-2003 werkmap".

11 Klik op 'Opslaan' om uw document xlsx naar XLS-formaat op te slaan.

Converteren een XLSX-bestand met behulp van OpenOffice.org Calc

12 Open OpenOffice.org Calc.

13 Klik op "File" in de bovenste menubalk en selecteer 'Openen'. Zoek uw XLSX-bestand en dubbelklik op het pictogram om het te openen.

14 Klik op "File" weer en selecteer "Opslaan als."

15 Geef het bestand een naam en selecteer een locatie op te slaan, klik vervolgens op de "Opslaan als type" drop-down menu en kies de optie "Microsoft Excel 97/2000 / XP".

16 Klik op 'Opslaan' om uw document xlsx naar XLS-formaat op te slaan.