Hoe te verwijderen virussen uit een eMachine PC

Hoe te verwijderen virussen uit een eMachine PC


Veel instrumenten zijn beschikbaar om virussen uit een eMachine PC te verwijderen. Virussen kunnen veel problemen veroorzaken op een computer, variërend van slechte prestaties en het verlies van de internetverbinding om een ​​volledige crash van uw systeem. Het is belangrijk om alle antivirus-en spyware software up-to-date te houden en wekelijkse of dagelijkse scans uit te voeren.

instructies

1 Werk en uitvoeren van de anti-virus software al geïnstalleerd op uw computer.

2 Voer een volledige scan en in quarantaine plaatsen of verwijderen van eventuele infecties gevonden.

3 Download en installeer een anti-virus programma op uw computer als je er geen hebt. Gratis applicaties zoals Avira AntiVir, AVG en Avast! Zijn gratis beschikbaar op het internet.

Online Anti-Virus Scanners

4 Navigeer naar HouseCall - Gratis Online Virus Scan (zie bronnen). U moet Internet Explorer gebruiken.

5 Klik op de "Download HouseCall" link aan de bovenkant van de pagina. Klik op "Get HouseCall Now" en kies "Run." HouseCall installeert en automatisch downloaden van updates. Dit zal een paar minuten duren.

6 Klik op de "Full Scan" knop op de bovenkant van de pagina. HouseCall zal uitvoeren van een scan op uw computer, dan is het identificeren en oplossen bedreigingen zoals virussen, Trojaanse paarden en spyware. Deze scan zal ongeveer 30 minuten duren. Als het klaar is, zal het automatisch verwijderen van de virussen en een lijst van de geïnfecteerde bestanden gevonden weer te geven.

CWShredder

7 Download CWShredder (zie bronnen) en sla het op de computer. Sluit alle vensters en klik op het icoontje op het bureaublad en klik op de knop "Check for Updates". Als er updates worden gevonden, klikt u op "Download en open de update."

Eventuele updates gevonden worden gedownload. CW Shredder zal sluiten naar de nieuwere versie te downloaden. Open CWShredder weer door te klikken op het pictogram op uw bureaublad. Als er geen updates zijn gevonden, verschijnt er een bericht te zeggen "U heeft de laatste versie van CWShredder."

8 Klik op de "Only Scan" knop. Het zal uw computer voor een CoolWebSearch producten te scannen. Als het klaar is, klikt u op 'Volgende'. Als er geen geïnfecteerde bestanden zijn gevonden, verschijnt er een bericht "CoolWebSearch werd niet gevonden op dit systeem," en u kunt het programma af te sluiten.

9 Klik op de "Fix" knop als CoolWebSearch werd gevonden. U ontvangt een bericht zie je vertellen om alle Internet Explorer-vensters sluiten. Sluit alle vensters en klik op de knop "OK". Als het klaar is, zal het een verslag van de gevonden bestanden en vaste weer te geven. Klik op de "Next" knop en sluiten CWShredder.

McAfee Avert Stinger

10 Download McAfee Avert Stinger (zie bronnen). Klik op de installatie link en volg de instructies op het scherm om het programma op uw computer te installeren.

11 Klik op de knop 'Add or Browse "als u extra stations toevoegen om te scannen. De C: schijf zal automatisch worden opgenomen.

12 Klik op de "Scan Now" knop om het scannen te starten. Stinger zal alle geïnfecteerde bestanden gevonden te repareren. Sluiten Stinger wanneer het klaar is door te klikken op de rode 'X' in de rechter bovenhoek.

Super AntiSpyware

13 Download Super AntiSpyware (zie bronnen). Klik op de installatie link en volg de instructies op het scherm om de toepassing te installeren. Open Super AntiSpyware door te klikken op het pictogram op uw bureaublad of te selecteren in het menu Start. Klik op "Yes" wanneer gevraagd, "Wilt u de laatste definitie-updates te installeren?" Laat ongeveer 15 minuten om dit proces te voltooien.

14 Klik op "Scan uw computer" onder Scan voor schadelijke software. Onder "Scan Location," klikt u op het vakje naast de "C: \ - Fixed Drive". "Next" klikt u vervolgens op Laat ongeveer een uur voor de scan te voltooien.

15 Wanneer de scan is voltooid, wordt een lijst van alle malware of spyware gevonden weer te geven. Klik op 'Verwijderen' te elimineren, klikt u op de "X" in de rechterbovenhoek om het programma af te sluiten.

Malwarebytes Anti-Malware

16 Download Malwarebytes Anti-Malware (zie bronnen). Sluit alle geopende programma's op uw computer. Klik op de installatie link en volg de instructies op het scherm om het programma op uw computer te installeren. Zorg ervoor dat de "Update Malwarebytes 'Anti-Malware" en "Start Malwarebytes' Anti-Malware" zijn aangevinkt en klik op 'Finish'. Open Malwarebytes Anti-Malware via het menu Start of door te klikken op het pictogram op het bureaublad.

17 Klik op "OK" op het bericht dat zegt Malwarebytes moet werken voordat u een scan uit te voeren. Het hoofdprogramma wordt geopend wanneer het klaar is bijgewerkt. U ontvangt een bericht dat de database met succes is bijgewerkt te zien. De download zal ongeveer vijf minuten in beslag nemen.

18 Klik op het tabblad "Scanner" en selecteer "Perform full scan." Klik op de knop "Scannen". De scan zal ongeveer twee uur duren. Wanneer het klaar is scannen, zal een etalage te openen met een bericht dat de scan succesvol afgerond zegt.

19 Klik op "Show Results". Een scherm wordt geopend, dat geeft de malware gevonden op uw systeem. Zorg ervoor dat alle vakjes zijn aangevinkt. Klik op de "Verwijder geselecteerde" knop, en het zal de malware te verwijderen. Als het klaar is, zal het een log openen . U kunt deze bekijken en sluit het venster. Dichtbij Malwarebytes door te klikken op de rode 'X' in de rechterbovenhoek.

Spybot Search & Destroy

20 Download SpyBot Search & Destroy. Klik op de installatie link en volg de instructies op het scherm. Open het programma door te klikken op het pictogram op het bureaublad of door het selecteren van het menu "Start" en vervolgens op "Programma's" en "Spybot Search & Destroy."

21 Open Spybot en klik op "controleren op problemen." Een lijst van spyware en adware Spybot vindt tijdens een scan aan de onderkant van het scherm verschijnt. Dit kan tot een uur, afhankelijk van factoren zoals de laatste keer dat je een scan uitgevoerd. Als het programma klaar, een doos die zegt "Fix Gekozen Programma's" wordt geopend.

22 Controleer elk vakje aan naast de gevonden problemen en klik op "Fix Gekozen Programma's" aan de bovenkant van het scherm. Klik op "Yes" op de pop-up venster, en de inzendingen van de computer worden verwijderd. Spybot zet een groot groen vinkje naast elke spyware noem maar op beoordelingen.

Schijf opruiming

23 Klik op "Start", "Programma's", "Toebehoren", "System Tools" en "Schijfopruiming."

24 Zorg ervoor dat 'tijdelijke bestanden', 'Temporary Internet Files' en 'Prullenbak' worden gecontroleerd.

25 Klik op de 'Clean up System Files "knop en vervolgens op de knop" Meer opties ". Bevestigen en klik op de knop "Ja". Dit proces zal een paar minuten duren. Sluit het venster als u klaar bent.