Hoe maak je een Dreamweaver tabel Maak in de lay-modus

Dreamweaver kan automatisch tafels voor u met de reeds toegepaste defaults. U kunt ook tabellen maken jezelf door tekentafels in Dreamweaver "Lay-out-modus." Bij het tekenen van een tafel in de layout-modus, kunt u specifiek aangeven hoe groot je de tabel wilt zijn en wat de bestaande inhoud die u wilt de tafel bevatten. Volg de onderstaande stappen om een ​​tafel in de lay-out-modus voor uw Dreamweaver website.

instructies

1 Open Dreamweaver en start een nieuw document door te klikken op de link "HTML" over de invoering splash screen Dreamweaver, of het openstellen van een bestaande webpagina die je nodig hebt om een ​​tabel toe te voegen aan de pagina compleet te maken.

2 Ga naar "Design" view door te kiezen voor het menu "View" en te klikken op "Design."

3 Voer "Lay-out modus" door te kiezen voor de "View" menu, ga naar "Table Mode" en te klikken op "Lay-out-modus."

4 Kies in het menu "Insert", ga naar "Layout Objects" en klik op "Layout Table" alvorens te beginnen met uw tafel te tekenen.

5 Richt je muis op het scherm waar u wilt beginnen met het tekenen uw tafel. U kunt uw tafel te tekenen in een leeg gebied, ten opzichte van bestaande tabellen of cellen of in een andere tafel.

6 Klik en sleep om een ​​lay-out tabel te maken op uw FrontPage webpagina.

7 Laat uw muis als je klaar bent met het maken van uw tafel en gebruik de "Eigenschappen" venster om eventuele wijzigingen in de tabel die u nodig zien voor uw website te maken.

Hints

  • De sneltoets voor het overschakelen naar "Layout Mode" CTRL + F6.
  • Houd de CTRL-toets ingedrukt en klik en sleep met je muis op de top van je tafel om verder te gaan maken van meerdere tabellen in FrontPage lay-out modus.