Hoe Set Up een Opnamemicrofoon

Hoe Set Up een Opnamemicrofoon


Microfoons zijn slechts zo goed als hun set-ups. Dit geldt voor alle microfoons, aangezien, wanneer zij niet juist zijn ingesteld, zullen ze niet de volledige voordeel --- en in dit geval zijn alle microfoons gelijk, duur of niet. Uw keuze van de microfoon is afhankelijk van het gebruik ervan. Als je het maken van speeches of mededelingen aan het grote publiek, zult u een andere microfoon dan u zou doen voor, zeg, spraak-dictaat of karaoke nodig. De twee belangrijkste aspecten van een goede microfoon set-up onder het verkrijgen van de juiste microfoon, dan de oprichting ervan om goed te presteren voor zijn beoogde rol.

instructies

1 Controleer of uw opname systeem herkent de microfoon. Ga naar "Configuratiescherm", "Hardware en geluiden" (bij gebruik van Windows 7), en vervolgens op "Geluid." Klik op het tabblad "Opnemen". Als het systeem de microfoon detecteert, zal het dus even zeggen. Als de microfoon wel bestaan, maar lijkt niet te werken, klikt u op "Eigenschappen", dan "Levels" en de "Muted" in. Als dit is ingesteld correct, moet u het vinkje het zo dat het systeem de microfoon voor het geluid controleren.

2 Voer het Windows-software voor spraakherkenning. Ga naar 'Start', 'Accessoires', 'Toegankelijkheid' en vervolgens 'Speech Recognition'. Als de microfoon is aangesloten en gedetecteerd juist de toespraak programma erkenning zal een gadget (een knop) ontworpen voor interacties met de spraakherkenningssoftware weer te geven. Zo niet, dan zal de spraakherkenningssoftware programma zeggen dat het niet kon beginnen. Gewoonlijk geeft deze een microfoon probleem.

3 Stel de microfoon. Klik met de rechtermuisknop op het gadget spraakherkenning en klik vervolgens op "Configuration", gevolgd door "Stel mijn microfoon." Het systeem zal dan vragen dat je spreekt een paar keer in de microfoon, zodat het de microfoon volume op het juiste niveau kunt instellen.

4 Train de spraakherkenning programma indien nodig voor spraak-naar-tekst. Als u van plan bent om de microfoon te gebruiken voor tekst-naar-spraak herkenning, kunt u de training mogelijkheid voorzien van de software te gebruiken. Hierdoor kunt u de spraak-erkenning systeem om uw stem te begrijpen trainen. Hoe dit gebeurt, hoe beter de spraakherkenning. Dit kan gedaan worden door met de rechtermuisknop te klikken op het gadget spraakherkenning, kiezen voor "Configuration" en vervolgens de optie "Verbeter Voice Recognition".

Hints

  • Zorg ervoor dat de microfoon is aangesloten en je hebt de juiste drivers met behulp van de installatie-cd hebt geïnstalleerd, als je zijn voorzien van één.