Hoe maak je Windows XP Stop Van Het veranderen van de taakbalk

Hoe maak je Windows XP Stop Van Het veranderen van de taakbalk


Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen worden ervaren moeite met de taakbalk van Windows XP. Misschien heeft u er een verkeerde klik en alle pictogrammen op de taakbalk werd herschikt. Misschien heb je het formaat of de richting van de taakbalk verschoven per ongeluk, en nu kun je niet krijgen het terug. Terwijl de taakbalk van Windows XP is het vaak moeilijk om gewoon de manier waarop u dat wilt beheren, kunt u voorkomen dat dit soort problemen te voorkomen door het veranderen van een paar voorkeuren.

instructies

1 Meld u aan bij uw profiel op de computer als u nog niet bent aangemeld.

2 Zorg ervoor dat u geen toepassingen die worden uitgevoerd en de toegang tot de ruimte op uw taakbalk. Klik met de rechtermuisknop ergens is er lege ruimte op de taakbalk en zorg ervoor dat de "Taakbalk vergrendelen" knop is uitgeschakeld. Als deze is ingeschakeld, klikt u op om het uit te schakelen.

3 Het is belangrijk om het onderscheid tussen de verschillende delen van de onderbalk op het bureaublad herkennen. Helemaal links knop activeert het menu Start en is geen verstelbare deel van de taakbalk. U kunt de pictogrammen herschikken aan de rechterkant van deze knop, die vaak ook een e-mail manager, Internet browser, mediaspeler en andere snelkoppelingen, aangezien zij deel uitmaken van de taakbalk. Zodra u aan de rechterkant van uw bureaublad, heb je het systeemvak, dat is minder flexibel dan de taakbalk bereikt.

Om de pictogrammen op de taakbalk herschikken, klikt u op een pictogram en sleep het naar de gewenste locatie. Het moet in de onmiddellijke nabijheid van zijn oorspronkelijke positie te blijven; er is geen manier om het echt te slepen naar het midden of de rechterkant van de bar. Door te klikken en de verticale handgrepen (die eruit zien als een reeks van verticaal uitgelijnde stippen) te verslepen naar de linkerkant van de taakbalk, kunt u een aantal iconen instorten, zodat ze zijn alleen zichtbaar wanneer u klikt op de chevron-stijl pijlen naar rechts van het zichtbare pictogrammen.

4 Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk; Selecteer "Lock de taakbalk." Je zou kunnen opmerken een lichte verschuiving als het sloten, maar je voorkeuren moet nog steeds intact blijven.

Hints

  • De taakbalk op elke Windows-besturingssysteem kan lastig te vergrendelen als je niet genoeg pictogrammen in het zicht op de taakbalk hebben. Soms moet u wellicht meer iconen weer te geven dan je normaal zou liever de taakbalk met succes te vergrendelen zonder het terug terug te keren naar de oorspronkelijke staat.
  • U kunt er ook voor kiezen om de taakbalk te verbergen, verplaatsen naar de ene kant op het scherm, of verplaats het naar de top van het bureaublad. U kunt ook het dubbele van de hoogte van de taakbalk door de bovenkant van de lat te slepen naar boven om meer ruimte te bieden voor open vensters, toepassingen en pictogrammen. Zorg ervoor dat de taakbalk wordt ontgrendeld voordat u probeert om eventuele wijzigingen aan te brengen.
  • Vergrendelen en ontgrendelen van de taakbalk heeft een direct effect op de oriĆ«ntatie van de taakbalk niet. Als u wilt dat de taakbalk te verplaatsen van de ene kant naar de andere op het scherm, moet u ook sleept u de taakbalk zelf totdat het voldoet aan de door u opgegeven voorkeuren.