Hoe kan ik Adobe Reader installeren op een andere locatie?

Hoe kan ik Adobe Reader installeren op een andere locatie?


Als u geen instellingen wilt wijzigen terwijl u Adobe Reader op uw computer installeert, zal het systeem bestanden in het installatiebestand in de standaard "Program Files" directory worden geplaatst op de belangrijkste harde schijf van uw computer. Indien u wilt Adobe Reader te installeren op een andere locatie op uw computer (zoals een andere map of een externe harde schijf, bijvoorbeeld), hoef je alleen maar om de noodzakelijke wijzigingen aan te brengen terwijl het programma zelf opzetten.

instructies

1 Voer de Adobe Reader installatie bestand door te klikken op het tweemaal. Als u niet over de Adobe Reader installatiebestand op uw computer hebt, kunt u het vinden en downloaden bij de website van Adobe.

2 Klik op 'Volgende'. Ga akkoord met de voorwaarden van de dienst en klik op "Next".

3 Klik op "Browse" om de standaard download directory van Adobe Reader te veranderen en installeer het programma in een nieuwe map. Gebruik het vak dat opent op het scherm om aan te geven waar dat de nieuwe locatie.

4 Klik op "Next" en vervolgens op "Finish." Adobe Reader zal zich installeren op de nieuwe locatie op uw computer die u hebt opgegeven.