Opnemen Analoge video naar een computer

Houd uw analoge video's voor het leven door ze te digitaliseren. Het opnemen van analoge video op uw computer bewaart een digitale kopie van de analoge video, die niet zal aantasten en degraderen in kwaliteit, zoals videobanden, en kan zo vaak worden gereproduceerd als u wilt. Ontdek hoe u een back-up van uw analoge video's naar de harde schijf van uw computer.

instructies

1 Sluit een composite video-kabel tussen uw analoge videobron en uw computer. Sluit het ene uiteinde van de composite kabel aan op de gele "Video Out" poort aan de achterzijde van de analoge videobron en sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de composiet-video-poort op capture kaart van uw computer.

2 Download een exemplaar van VideoLan's VLC player (zie bronnen). Installeer het programma en open het programma zodra de installatie is voltooid.

3 Klik op het "File" rubriek, gelegen in de linker bovenhoek van VLC player, en klik dan op de rubriek genaamd "Open Capture Device."

4 Navigeer naar de rubriek genaamd "Geavanceerde opties" en klik vervolgens op in het vak "Stroom / Save." Klik op de knop 'Instellingen' om door te gaan.

5 Vul het vakje "File" en klik vervolgens op "Bladeren" onder de optie 'Uitgangen. " Gebruik de verkenner-venster om te zoeken naar een locatie om uw digitale kopie van uw analoge video op te slaan. Druk op "Record" op VLC player en "Play" op uw analoog apparaat.

Hints

  • Om het geluid samen met uw video vast te leggen, voert u een 1/8 inch naar RCA-kabel tussen uw computer en de analoge bron. Sluit de rode en witte RCA eindigt aan de "Audio Out" poorten aan de achterkant van de computer, en sluit het 1/8 inch uiteinde van de kabel aan op de "Line In" poort op de geluidskaart van de computer.