Hoe te annuleren Mcafee Antivirus

Hoe te annuleren Mcafee Antivirus


McAfee verkoopt beveiligingssoftware waarmee computergebruikers te beschermen hun besturingssystemen, persoonlijke informatie en surfgedrag. Antivirussoftware is prominent onder deze producten. Alle McAfee-producten en veiligheidsdiensten vereisen een 1-jarig abonnement die automatisch vernieuwt. U kunt annuleren en ontvang een volledige terugbetaling binnen 30 dagen van een abonnement aankoop of binnen 60 dagen na een vernieuwing door contact McAfee, volgens de website van het bedrijf. Buiten deze termijnen, kunt u annuleren zonder restitutie; gedeeltelijke of pro rata restitutie worden niet gegeven.

instructies

1 Annuleren door te bellen naar een McAfee servicemedewerker. In de VS is het nummer (866) 622-3911.

2 Annuleren tijdens een online chat met een McAfee-vertegenwoordiger op de website van het bedrijf, die hierin met elkaar verbonden. Klik op de "Customer Service" menu-knop. Vind "Chat en e-mail" aan de linkerzijde en gebruik maken van de drop-down menu te selecteren "Free Internet Chat."

3 Annuleren via e-mail op de website van het bedrijf. Klik op de "Customer Service" menu-knop. Vind "Chat en e-mail" aan de linkerzijde en gebruik maken van de drop-down menu te selecteren "Gratis e-mail ondersteuning." Vul het formulier in en een dienst vertegenwoordiger zal reageren binnen 48 uur op uw annulering en eventuele terugbetaling te bevestigen.