Problemen met Roxio Software

Roxio producten aan te bieden CD- en DVD-branden functies. Als uw Roxio software storingen, kun je dit herstellen met behulp van handmatige procedures. De Roxio toepassing zou kunnen symptomen van een storing, zoals onvolledige verbranding sessies weer te geven. Problemen met een defecte applicatie kunt u snel te vinden en oplossen van het onderliggende probleem. Zodra u de Roxio-product te herstellen, kunt u terugkeren naar normaal gebruik.

instructies

1 Klik op de "Start" knop en vervolgens op 'Configuratiescherm'.

2 Typ "Device Manager" in de "Search" dialoogvenster, en klik op de "Device Manager" knop.

3 Uit te breiden "DVD / CD-ROM drives." Als de brandende schijf bevat een fout symbool erop, klik met de rechtermuisknop op. Klik op "Driver Update Software." Laat de software bij te werken.

4 Herstart uw computer zodra het proces is voltooid. Start uw Roxio product en zorg ervoor dat het functioneel is. Ga verder met stap 5 als de eerder genoemde instructies zijn niet effectief.

5 Herhaal stap 1. Klik op "Programma's" en vervolgens op "Programma's en onderdelen."

6 Selecteer de Roxio product en klik op "Repair." Klik op "Doorgaan" als de User Account Control prompt verschijnt. Volg de instructies op het scherm om de reparatie te voltooien. Herstart je PC.

7 Start de Roxio product en zorg ervoor dat het is functioneel.