Hoe kan ik mijn FLV-bestand te converteren naar een MP3-Online

FLV's zijn Flash-video-bestanden, gemaakt in Flash-software en speelde in een groot aantal mediaspelers. Door kleine bestandsgrootte in vergelijking met andere typen standaard videobestanden, worden de bestanden ook vaak gebruikt voor het uploaden van video naar het internet. Als u wilt alleen het audiogedeelte van een FLV-bestand gebruikt, kunt u het bestand te converteren naar een MP3. Gratis online media conversie systemen zijn beschikbaar voor deze conversie.

instructies

1 Ga naar de Media-Convert, Media Converter of YouConvertIt website (zie bronnen). Al deze online media converters kan FLV-video-bestanden converteren naar MP3's.

2 Voeg het FLV-bestand dat u wilt omzetten in de online media converter. Om een ​​bestand toe te voegen, klikt u op de knop 'Een bestand uploaden "of" Browse "knop, vind het bestand in het venster dat verschijnt en dubbelklik op de bestandsnaam om het FLV uploaden naar de media converter.

3 Selecteer de "MP3" optie in het drop-down lijst van soorten output bestand in de converter. De MP3-optie zal verschijnen onder de rubriek "Audio" van het formaat lijst output file.

4 Voer een e-mailadres in het systeem, indien nodig, of als u wilt dat het bestand wordt naar u gemaild. YouConvertIt vereist het adres en de Media-Convert biedt de e-mail als een optie onder Geavanceerde instellingen.

5 Druk op "OK" of "Convert." De geüploade FLV om te zetten naar MP3. Media-Convert en Media Converter bieden beide download links rechtstreeks op de pagina. Als u een e-mailadres in Media-Convert ingevoerd, zal het systeem ook een kopie van de download link naar uw e-mail. YouConvertIt zal een download link sturen naar alleen je e-mailadres.

6 Klik op de download link op de pagina of in uw e-mail en kies "Opslaan als." Selecteer de map op uw harde schijf waar u wilt het MP3-bestand in het venster dat verschijnt op te slaan en klik op 'Opslaan' om een ​​kopie van het bestand op te slaan op uw computer.

Hints

  • In Media-Convert en YouConvertIt, het volledige conversie systeem is op één pagina. In Media Converter, moet u op "ga naar de volgende stap" tussen elk onderdeel van het proces.