Hoe te CyberLink bijwerken

CyberLink produceert digitale multimedia-software voor pc's. PowerDVD is CyberLink Blu-ray 3D-software voor het afspelen die 2D-dvd's en video-bestanden omzet in 3D-video's. PowerDVD speelt een breed scala aan videoformaten, waaronder MKV, FLV en 3GP, en wordt regelmatig bijgewerkt door de makers met patches en nieuwbouw. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de laatste versie, zoals sommige Blu-ray discs kan weigeren om te spelen op oudere versies.

instructies

1 Inschakelen ActiveX-besturingselement kennisgeving in Internet Explorer. Open Internet Explorer en klik op "Extra" op de menubalk en klik vervolgens op "Internet-opties." Klik op het tabblad 'Beveiliging' en selecteer de "Internet" zone. Onder "Beveiligingsniveau voor deze zone", kies "Aangepast niveau." Scroll naar beneden naar "ActiveX-besturingselementen en plug-ins" en onder "Automatisch vragen voor ActiveX-besturingselementen" klik "Enable." Klik op 'OK' klikt u op 'Ja' in het pop-up venster, klik vervolgens op "Apply" en "OK".

2 Ga naar de CyberLink Update Center (zie Bronnen) en klik op de ">> Check for updates" link. In het "Internet Explorer - beveiligingswaarschuwing" venster dat verschijnt, zorg ervoor dat de naam van de uitgever is "CyberLink" en klik op "Install". Wacht tot CyberLink om uw systeem te scannen.

3 Klik op de "Download gratis update now" link naast elke CyberLink product waarvoor een patch beschikbaar is en klik op 'Uitvoeren'. Dit zal de patch te installeren op uw speler om de laatste versie te updaten.

Hints

  • Gebruik Internet Explorer voor deze taak. ActiveX-meldingen zijn niet beschikbaar in andere browsers.
  • Download updates, taal kits en handleidingen voor alle CyberLink software van de Software Updates-pagina (zie bronnen).