Hoe te repareren Disk machtigingen op een Mac Mini

Apple's Mac Mini is de kleinste, meest energie-efficiënte lid van de familie Mac. De kleine, onopvallende box zal dezelfde software draaien als grotere Macs en MacBooks, en wanneer de schijf machtigingen gerepareerd, de gebruiker volgt dezelfde eenvoudige procedure als bij alle andere Mac.

instructies

1 Open Disk Utility. Ga naar de map Programma's en open de map Hulpprogramma's, en dubbelklik vervolgens op Disk Utility. Of druk apple-ruimte om Spotlight te openen en typ "Disk Utility".

2 Reparatie permissies op uw harde schijf door uw startup volume te selecteren en te klikken op de tab "First Aid". Klik op 'Herstel bevoegdheden. " In de meeste gevallen zal deze schijf permissies op je Mac Mini te repareren.

3 Als u een foutmelding die eindigt in de code (-9997) ontvangen, moet u een ontvangst pakket te vervangen in uw bibliotheek directory om machtigingen met succes te herstellen. Het bericht wordt weergegeven wanneer het bestand "BaseSystem.pkg" niet wordt gevonden in de "/ Library / Receipts" directory. Als dit het geval is, dan is het bestand te kopiëren van een andere Mac computer of opnieuw installeren van Mac OS X.

Hints

  • Als uw Mac Mini is met Mac OS X 10.1, kunt u software downloaden op uw harde schijf permissies herstellen.
  • Als u werkt met OS X 10.2, kunt u een foutmelding over de map te ontvangen "/ private / var / run / utmp." Dit is een fout in de software en kan worden genegeerd.