Kenmerken van een digitale handtekening

Kenmerken van een digitale handtekening


De kenmerken van een digitale handtekening zijn smart cards, software, publieke en private sleutels. Digitale handtekening is voorzien van de privacy van de documenten te beschermen door middel van taal en handtekening encryptie. Bovendien zijn de toetsen garant dat alleen de bedoelde personen toegang hebben tot documenten. beveiligde functies van de digitale handtekening te maken van digitale documenten juridisch bindend.

Software

Het belangrijkste kenmerk van de digitale handtekening diensten is de software. Digitale handtekening software versleutelt berichten en sloten ze met een persoonlijke sleutel. Codering van een document draait de oorspronkelijke woorden in een gecodeerde taal die alleen de software kunnen ontcijferen. Te verspreiden en de digitale handtekening documenten te ontvangen, moeten beide partijen encryptie software.

Smart Card

Soms is een CD-kaart genoemd, een smart card draagt ​​digitale handtekeningen. Het is de grootte van een credit card en een microchip en magneetstrip. Een smart card kan worden gehaald door middel van een digitale reader die door uw provider. Deze kaarten werkt alleen op computers met software en bijbehorende toetsen.

private Key

De private sleutel is een gedigitaliseerde versleuteling van een handtekening die kunnen worden gekocht bij uw serviceprovider. Zodra uw handtekening is gecodeerd, kan alleen software en een publieke sleutel unencrypt en geven toegang tot een document. Typisch, private sleutels zijn de meest beschermde en worden uitsluitend gedistribueerd door de ondertekenaar.

Public Key

De publieke sleutel wordt verstrekt door de opdrachtgever van een digitaal document. Zodra het document is ontvangen, wordt software gebruikt om het bericht unencrypt, en een publieke sleutel wordt gebruikt om het document te openen. Alleen wanneer alle encrytpted gegevens en sleutels te passen zal een persoon in staat zijn om te bekijken en te committeren aan een contract. Als u digitale documenten gebruikt, overweeg dan een digitale handtekening systeem.