Hoe maak je een Scrapbook lay-out maken met Corel PaintShop

Hoe maak je een Scrapbook lay-out maken met Corel PaintShop


Scrapbooking foto's werkt goed op een levendig verslag van de spannende en onvergetelijke activiteiten van een familie. Met fotografie stevig in het digitale formaat gevestigde bedrijf, digitale scrapbooking vult deze trend. Maak een verscheidenheid aan digitale scrapbook pagina-indelingen met behulp van Corel PaintShop Pro om uw digitale foto's die speciale momenten die u wilt onthouden voor een mensenleven te markeren en op te slaan.

instructies

1 Open PaintShop Pro en klik op "File" en "Nieuw" om een ​​nieuwe scrapbook pagina te maken. Stel de afmetingen van de achtergrondlaag een 8,5 inch breed en 11 inch hoogte en zet de resolutie 200 pixels per inch. Klik op 'OK'.

2 Klik op de "Background Properties" in de "Materials Palette" en selecteer "Textuur." Klik met de muis een keer in de staal vak om een ​​selectie van texturen om uit te kiezen te brengen. Klik op een patroon van je wilt en selecteer dan de "Flood Fill" tool van boven de werkruimte. Klik met de rechter muisknop eenmaal binnen de achtergrond laag om deze textuur toe te voegen aan de laag.

3 Selecteer "File" en vervolgens op "Open" om de digitale foto's die u wilt toevoegen aan uw scrapbooking lay-out te openen. Navigeer naar de locatie waar u de foto's opslaan en markeer de eerste foto die u wilt toevoegen. Klik op "Open" en de foto wordt geopend op de werkruimte.

4 Selecteer het tabblad "Beeld" en vervolgens op "Resize" om de foto omzetten naar een formaat geschikt is voor de grootte van uw scrapbooking lay-out. Het formaat om tussen de 800 en 1000 pixels in de breedte en hoogte zal goed werken voor dit formaat scrapbooking lay-out. Kopieer de aangepaste foto naar het klembord (Ctrl + C) en plak deze als nieuwe laag (Ctrl + L).

5 Klik op de "Pick" tool boven de werkruimte en vervolgens de foto waar u het wilt op de lay-out met je muis te bewegen. Pas de kanteling van de foto naar rechts of naar links met het Selectiegereedschap ook (roteren de foto met de tool).

6 Voeg extra foto de layout gebruikmaking van dezelfde techniek.

7 frames toe te voegen aan uw foto door te klikken op de tab "Beeld" en dan te kiezen voor "Picture Frame" uit het drop-down menu. Markeer de foto die u zult eerste frame in het palet Lagen aan de rechterkant van de werkruimte en blader door de verschillende beschikbare kaders. Selecteer een kader en klik op "OK" te plaatsen rond de foto. Herhaal dit met elke foto met behulp van verschillende frames of hetzelfde frame.

8 Maak een titel voor de lay-out door het selecteren van de "Font" tool boven de werkruimte. Selecteer een lettertype dat u wilt van de drop-down menu, kies een kleur voor het lettertype en de grootte, zodat de titel is vet over de bovenkant van de lay-out. Selecteer een "Center" uitlijning en klik met de muis in het midden van de lay-out waar u wilt beginnen met het toevoegen van de titel. Voer de titel in het tekstvak in en klik op 'Toepassen'. De titel verschijnt automatisch op uw lay-out.

9 Voeg nog een kleinere tekstvak met bijschriften of een paar zinnen aan de lay-out te verfraaien. Kies een ander lettertype en kleur en maak de lettergrootte kleiner. Klik met je muis waar u de tekst wilt toevoegen en voer de tekst in het lege veld. Klik op "Apply" om de tekst op de lay-out te plaatsen.

10 Samenvoegen van uw lagen aan elkaar door te klikken op de tab "Layers" en vervolgens op "samenvoegen" en "Merge All" uit het drop-down menu.

11 Sla de scrapbooking lay-out door te klikken op "File" en vervolgens "Opslaan als." Noem de lay-out een naam die u zal helpen het te identificeren en op te slaan als een JPEG.

12 Print uw lay-out door te klikken op "File" en "Afdrukken."