Hoe maak je een website te maken en voor betaald

Veel Internet bedrijven en particulieren zijn op zoek naar pre-en-klare websites te kopen. Om in deze behoefte te vullen, kan een ondernemer markten waarin een website geld kan verdienen via advertenties, bouwen de website en dan verkopen de site om iemand die wil om de advertenties weer te geven te identificeren. De praktijk van het maken van een website en verkopen is bekend als "flipping."

instructies

Hoe maak je een website te maken en voor betaald

1 Identificeer een open markt of online business niche waarin individuen of bedrijven zijn op zoek naar websites te kopen. Populaire niches voor flipping zijn gebieden waarin de koper een reclame (zoals Google AdSense) kunt plaatsen en geld te verdienen. Websites gebouwd rond high-betaalde zoekwoorden verkopen vaak het meeste geld. U kunt dergelijke zoekwoorden onderzoek door middel van tools van derden, zoals Google AdWords Hulpprogramma voor zoekwoorden (zie bronnen sectie). Voorbeelden hiervan kunnen onder meer medische websites en pet care websites.

2 Bouw de website. Afhankelijk van uw vaardigheid met HTML en andere website talen, kan u een visuele editor (bijvoorbeeld Adobe Dreamweaver) of een teksteditor (bijvoorbeeld Windows Kladblok) gebruiken. De meeste websites die zijn gebouwd met de bedoeling te worden verkocht zijn niet groot, maar midden op zes tot 12 tekst-zware pagina's.

3 Verwerk de zoekwoorden die u geïdentificeerd in stap 1 in de hele website. Let goed op de koppen en pagina titels, maar ook voorzien van de trefwoorden van nature in het lichaam van de pagina.

4 Onder andere terreinen waarop de toekomstige koper advertenties kunnen plaatsen om geld te verdienen aan de site. Hoge-betalende advertentie plaatsen onder de kop (bovenaan de webpagina) en de linkerrand van de webpagina. Misschien wilt u uw eigen advertenties te plaatsen als plaats houders, zodat potentiële kopers kunnen zien hoe de advertenties eruit zal zien.

5 Bepaal of u van plan om de website al op een dot-com domein gehost verkopen, of als u van plan bent om gewoon te verkopen van de bestanden en afbeeldingen voor de site en hebben de koper uploaden zelf. Websites die al liggen aan een online-domein te halen een veel hogere premie. Gebruik uw FTP software (bijv Cyberduck of Fetch) en stuur de bestanden naar uw webhost. Als u niet beschikt over een webhost, kunt u populaire en goedkope service providers zoals GoDaddy en 1and1 (zie bronnen) te gebruiken.

6 Verkoop de website naar een koper. Een lijst van de website die u op online veilingen of message boards die zich specialiseren in het bijstaan ​​van web-makers met het verkopen van hun site en voor betaald hebt gemaakt. Een van de meest populaire plaatsen om websites te verkopen is de SitePoint Marketplace, terwijl de Digital Point website forums zijn ook populair (zie bronnen).