Hoe de ATI Radeon HD 2400 Pro installeren

Hoe de ATI Radeon HD 2400 Pro installeren


De Radeon HD 2400 Pro is een small form factor-videokaart ontworpen voor de PCI-E-interface. Het biedt connectiviteit met beeldschermen via DVI, VGA of S-video-uitgang en, in tegenstelling tot andere Radeon kaarten, vereist geen extra stroom. Het is compatibel met DirectX 10, en dus compatibel met Windows Vista en Windows 7 besturingssysteem van Microsoft. Omdat de kaart is single-breedte, zal het past in elke computer met een vrije PCI-E x16 slot, en vereist niet dat de aangrenzende ruimte om duidelijk te zijn.

instructies

1 Schakel de computer uit en trek de stekker uit de achterkant van de PC. Gebruik een kruiskopschroevendraaier om eventuele schroeven waarmee het zijpaneel van de zaak te verwijderen. Verwijder het geval aan de binnenkant van de computer bloot.

2 Volg de datakabel die loopt van uw monitor op uw pc en koppel de kabel. Als de kabel is aangesloten op een bestaande kaart, moet u de kaart eerst te verwijderen: verwijder de schroeven, en trek op de kaart te schuiven uit de sleuf.

3 Identificeer de PCI-E x16 slot, die het dichtst is de lange gleuf aan de bovenzijde van het moederbord. Uw computer kan een bijpassende metalen achterplaat aan de achterzijde van de zaak evenwijdig aan de PCI-E slot hebben; zo ja, verwijder de schroef waarmee de achterplaat in bezit heeft, en dan gooi de plaat. Bewaar de schroef voor de installatie van de videokaart.

4 Verwijder de HD 2400 Pro uit de beschermende antistatische zak en lijn de kaart met de vrije PCI-E slot. Druk de kaart stevig naar binnen totdat de metalen frontplaat gelijk is met de achterkant van de behuizing. Gebruik de schroef waarmee de achterplaat bevestigd aan de HD 2400 Pro stevig aan te brengen op zijn plaats.

5 Sluit de monitor aan te sluiten op de DVI- of VGA-connector op de achterkant van de kaart, sluit de voedingskabel van de computer en de vervanging van het zijpaneel, met inbegrip van alle schroeven die u haalde bij het verwijderen van het paneel.

6 Zet de computer aan en wacht tot het besturingssysteem om automatisch te detecteren en de kaart te configureren.