Mozilla Thunderbird is compatibel met Vista?

Mozilla Thunderbird is compatibel met Vista?


Mozilla Thunderbird is een e-mail en nieuws client is ontwikkeld door de Mozilla Foundation, dezelfde groep die de Mozilla Firefox browser ontwikkelt. Thunderbird werd voor het eerst uitgebracht in 2003 en is een gratis open-source en cross-platform programma. Dit betekent dat Mozilla Thunderbird is compatibel met vele verschillende besturingssystemen, waaronder Windows Vista.

Installeren op Windows Vista

Mozilla Thunderbird op Windows Vista te installeren, moet u toegang tot mozilla.org van het internet browser op uw computer. Van daaruit kunt u klikken op de link voor "Thunderbird" en klik op de "Free Download" link op de startpagina voor Mozilla Thunderbird. U krijgt aanwijzingen over hoe het programma te installeren. Voor het installeren, moet u Windows Vista toestemming om het uitvoerbare installatiebestand voor Mozilla Thunderbird te openen geven.

Ermee beginnen

Na de installatie van Mozilla Thunderbird, toegang tot uw e-mailaccount is eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het invoeren van uw naam, e-mailadres en wachtwoord in en Thunderbird maakt verbinding met uw account.

Kenmerken

Mozilla Thunderbird heeft alle standaardfuncties van een e-mail en nieuws client, zoals het controleren en het creëren van e-mail en nieuwsgroep berichten. Echter, een aantal extra functies maken Thunderbird anders dan basic e-mail clients. Bijvoorbeeld, Thunderbird biedt tabbed browsing. Dit kan een gebruiker meerdere e-mailberichten of e-mailaccounts in het venster hetzelfde programma te openen. Ook is een optie "Search" voorzien op zoek naar een specifiek e-mailbericht. Deze resultaten zullen verschijnen in een nieuw tabblad, zodat u probleemloos terug te keren naar uw inbox of een andere e-mail nadat u het bericht hebt gevonden.

maatwerk

Mozilla Thunderbird maakt het ook mogelijk gebruikers hun e-ervaring aan te passen. U kunt een unieke handtekening toevoegen aan uitgaande berichten, en duizenden van de add-on applicaties kunnen worden geïnstalleerd om Mozilla Thunderbird aan uw e-mail ervaring verder aan te passen naar uw wens. Een "Add-On Manager" is opgenomen in Thunderbird voor het eenvoudig downloaden en deze add-on-toepassingen installeren.