Hoe te gebruiken Apple Keynote

Apple Keynote is presentatiesoftware. Zoals met PowerPoint van Microsoft of OpenOffice Impress, kunt u Keynote gebruiken om slanke presentaties te snel te maken. Echter, Keynote kost aanzienlijk minder dan de Microsoft Office-suite en heeft functies die gebruikers liefde, zoals gemakkelijk te maken grafieken en tabellen. U kunt ook open PowerPoint-bestanden in Keynote en export Keynote-presentaties in PowerPoint.

instructies

Kies een vooraf gemaakte Apple Format voor uw presentatie

1 Kies een thema voor uw presentatie. U kunt uw presentatie te maken van de grond af of gebruik een van Apple's thema's die nu al pre-geformatteerd met fonts en grafiek lay-outs.

2 Neem uw tekst en tabellen in de pre-opgemaakte dia's. Apple heeft dat Keynote is "cinema kwaliteit" en heeft de thema's zo makkelijk te gebruiken dat een volledige presentatie kan worden gemaakt in een paar minuten gemaakt.

Invoegen Grafieken en Blank Slides

3 Klik op de "New" knop op de Keynote werkbalk om een ​​nieuwe dia te maken als u het maken van een presentatie van de grond af of behoefte aan een dia toe te voegen aan een pre-geformatteerde thema.

4 Import PowerPoint-presentaties en beginnen te werken op hen in Keynote in plaats van vanaf nul te beginnen.

5 Klik op de "Table" knop op uw Keynote werkbalk. Een tabel verschijnt dan op uw dia. Het enige wat je hoeft te doen is het invoeren van uw gegevens.

6 Klik op "Kleuren" op de werkbalk om uw dia te passen. Keynote heeft een kleurenwiel die u toelaat om vrijwel elke kleur mogelijk kiezen om visuele aantrekkingskracht aan uw presentatie toe te voegen.

Projecteer de presentatie

7 Met "Slide Navigator" zodat de objectglaasjes worden aangebracht in de juiste volgorde voor de presentatie. Dit is ook een gemakkelijke manier om de presentatie te controleren op fouten.

8 Sluit uw laptop naar een video projector. Keynote scant automatisch voor een projector en zal beginnen te projecteren zonder speciale instructies.

Hints

  • Als u het aantal kolommen of rijen te wijzigen, gebruikt u de functie "Table Inspector".
  • Bewaar kopieën van de presentaties die u maakt van de grond af en gebruik ze als templates. Wanneer u een nieuwe presentatie wilt maken, kunt u eenvoudig overschakelen van de gegevens, grafieken en afbeeldingen.
  • Sluit je externe projector op uw computer voor een proefvaart op de dag voor uw presentatie. Maakt niet uit hoe gemakkelijk het is om moderne presentatie software te gebruiken, kan een verbinding of kabel probleem al je harde werk ondermijnen. Zorg ervoor dat alles werkt op voorhand.