Outlook Web Access Wist niet initialiseren

Wanneer u probeert om Microsoft Outlook Web Access (OWA) gebruiken op een computer die is aangesloten op de Microsoft Exchange Server, kunt u een fout die je vertelt dat OWA niet initialiseren tegenkomen. De fout wordt ook gekenmerkt als Event ID 64 en het zich voordoet als gevolg van OWA niet updaten van de configuratie met de Active Directory-dienst die verband houdt met de Internet Information Service (IIS) website. U kunt deze fout te herstellen en in staat zijn om toegang te krijgen tot OWA door het herstel van de IIS-configuratie op uw computer.

instructies

1 Klik op de knop "Start" vanaf het bureaublad en klik vervolgens op de optie "Control Panel".

2 Selecteer de optie "Classic View" en dubbelklik op de optie 'Administrative Tools'. Dubbelklik op de optie "Internet Information Services".

3 Klik op het pictogram 'Computer' zodra de Internet Information Services-programma op uw scherm is geladen.

4 Klik op de "Actie" knop en vervolgens op de optie "Backup / Restore Configuration". Het dialoogvenster Configuration Backup vak zal dan verschijnen.

5 Selecteer uw back-up-bestand en klik vervolgens op de "Herstellen" knop. Klik op de knop "Ja" en laat de tijd voor het herstelproces te voltooien. U kunt zich aanmelden bij Outlook Web Access.