Hoe maak je een Facebook-knop voor een iWeb-pagina maken

Apple's iWeb, dat is een standaard applicatie op de OS X-besturingssysteem, kunt u uw eigen aangepaste websites en blogs te creëren zonder de technische aspecten van Web development te leren. Als je een Facebook fan pagina voor uw iWeb site, het toevoegen van een Facebook-knop is een eenvoudige manier om meer fans te krijgen en om online exposure te verhogen. Apple biedt een verscheidenheid aan widgets toe te voegen aan iWeb sites, maar helaas Facebook knoppen zijn niet onder hen op het moment van publicatie. U kunt dit te omzeilen en voeg een knop aan uw site met behulp van een combinatie van Facebook's "Like" doos en iWeb's 'HTML-fragment' widget.

instructies

1 Navigeer naar developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/~~V.

2 Typ de URL voor de Facebook fan pagina waar het online wordt gehost in het "URL naar Like" in. U kunt een specifieke fan pagina voor uw iWeb site als je niet al een fanpagina.

3 Typ uw gewenste breedte, in pixels, in het veld. Klik op het vakje naast "Show Faces" als u avatars van mensen die "Like" je pagina te verschijnen met uw knoop wilt.

4 Klik op het tabblad onder "Color Scheme" naar een lichte of donkere kleuren te kiezen. Selecteer het tabblad "Lettertype" om uw lettertype kiezen.

5 Druk op de "Get Code" om de HTML embed code voor uw knop te krijgen. Selecteer de code en kopieer deze naar uw Mac klembord door tegelijkertijd op de "Command" toetsen "C".

6 Open iWeb op de Mac en selecteert u de site die u wilt uw knop toe te voegen uit de kolom aan de linkerkant.

7 Klik op het tabblad "Widgets" aan de rechterkant en klik vervolgens op de 'HTML-fragment' widget icoon.

8 Druk op de toetsen en "Command" "V" om uw Facebook plakken als doos embed code in de HTML-fragment venster. Klik op de knop "Toepassen".

9 Sleep uw HTML-snippet om het te verplaatsen naar de locatie waar u wilt dat uw knop om te verschijnen.

10 Klik op de knop 'Publiceren' om wijzigingen in uw iWeb-site online te publiceren. Houd de "Command" toetsen "S" op hetzelfde moment om uw wijzigingen op te slaan voordat u afsluit iWeb.