Hoe kan ik een AVI afspelen vanaf een USB Drive

Hoe kan ik een AVI afspelen vanaf een USB Drive


Een USB-drive kan de opslagcapaciteit van uw systeem uit te breiden, terwijl het verstrekken van een mobiele opslagplaats voor data. Elke vorm van data-bestand kan worden opgeslagen op een USB-drive, met inbegrip van Audio Video Interleave (AVI) bestanden. De multimedia container bestanden die door Microsoft zijn die in staat zijn zowel audio als video-informatie. Eens geplaatst op het station, kunt u de AVI-mediabestanden alsof ze op een interne harde schijf zijn opgeslagen. Het proces is eenvoudig en kunt u uw AVI-bestanden mee te nemen waar u maar wilt.

instructies

1 Zet de computer volledig. Controleer dat het eigenlijk is uitgeschakeld en niet in winterslaap.

2 Steek de stekker van de stroomvoorziening van de USB-stick in de aandrijving. Steek het aanbod zich in een stopcontact.

3 Steek de USB-kabel aan op de USB-connector in het station. Steek het andere uiteinde van de kabel in de USB-poort van uw computer.

4 Schakel de stroom van de USB-stick met de schakelaar zich op het station zaak. Wacht tot de aandrijving volledig opstarten, meestal aangeduid met een lampje op het station, of wacht ongeveer één minuut na aanvang van de rit. Zet uw PC. Wacht terwijl het gaat door het systeem opstarten en toont uw bureaublad van de computer. De computer zal de toevoeging van de schijf automatisch herkennen en deze te laden in het systeem te gebruiken, als u Windows XP of hoger.

5 Open de Windows verkenner om een ​​lijst van alle stations op uw systeem. De USB-stick moet verschijnen onder degenen die als beschikbaar voor gebruik drives. Blader door de verkenner naar de locatie van de bestanden, met behulp van de muis om door de links-bestand directory-venster te navigeren. Klik op de directory namen in het linker venster naar de mappen te openen, het weergeven van de inhoud directory in het rechter venster van de browser. Ga verder door de mappen te bladeren totdat u het AVI-bestand dat u wilt kopiëren naar het USB-station te vinden.

6 Kopieer het AVI-bestand naar de USB-stick door te wijzen op de bestandsnaam met de muis en te klikken op het bestand. Houd de linkermuisknop ingedrukt met het bestand gemarkeerd. Sleep het naar de USB-stick in het linker browservenster weergegeven. Laat de linker muisknop los wanneer het bestand is over de naam van de drive om het bestand te kopiëren naar de drive.

7 Blader naar de USB-stick met de linker raam van de ontdekkingsreiziger. Open het station naar de map met het AVI-bestand weer te geven. Selecteer het bestand in het rechter venster. Dubbelklik op het naar het bestand af te spelen vanaf de USB drive in Windows Media Player.